Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ραχίμ Στέρλινγκ: Συνεργασία του Άγγλου διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Λονδίνου

Ραχίμ Στέρλινγκ: Συνεργασία του Άγγλου διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Λονδίνου
Reuters

Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Αγγλίας και της Τσέλσι, Ραχίμ Στέρλινγκ συνεργάζεται με την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων (NPG) του Λονδίνου σε ένα νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τίτλο «Making of Me».

Το πρόγραμμα συνεχίζει την αποστολή του Ιδρύματος Ραχίμ Στέρλινγκ που είναι η ενδυνάμωση των νέων ,μέσω της εκπαίδευσης, της απασχόλησης και της κοινωνικής κινητικότητας.

Όπως ανέφερε η The Art Newspaper, το «Making of Me» θα δώσει σε «30 νέους από το Λονδίνο την ευκαιρία να αποκτήσουν ποικίλες δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να προχωρήσουν σε μελλοντικές δημιουργικές σταδιοδρομίες» σύμφωνα με ανακοίνωση της NPG.

Κάθε συμμετέχων θα παρακολουθήσει 12 εργαστήρια που σχετίζονται με θέματα αυτο-ταυτότητας και αναπαράστασης, με βάση τα οποία στη συνέχεια θα κληθεί να αναδημιουργήσει μία φωτογραφία ή πορτρέτο εμπνευσμένο από ένα έργο τέχνης από τη συλλογή της NPG.

«Μετά το πρότζεκτ “Making of Me”, το Ίδρυμα Ραχίμ Στέρλινγκ και η Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων θα εξετάσουν περαιτέρω συνεργασίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στο μέλλον», προστίθεται στην ανακοίνωση της NPG.

Μέσω της φιλανθρωπικής του οργάνωσης, ο Ραχίμ Στέρκλινγκ βοηθά νέους που προέρχονται από μη προνομιούχο περιβάλλον να καταρρίψουν τα εμπόδια για την επιτυχία, να βρουν τη φωνή τους και να συνειδητοποιήσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες στον κόσμο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις