Site icon NewsIT

Ραζόν Ρόντο: Ο πρώην NBAer συνελήφθη για κατοχή όπλου και ναρκωτικών

30.01.2024 | 10:55
Ραζόν Ρόντο: Ο πρώην NBAer συνελήφθη για κατοχή όπλου και ναρκωτικών

epa09678131 Cleveland Cavaliers guard Rajon Rondo (L) in action against Sacramento Kings guard Davion Mitchell (R) during the second half of their NBA game at the Golden 1 Center in Sacramento, California, USA, 10 January 2022. EPA/JOHN G. MABANGLO SHUTTERSTOCK OUT

Περιπέτειες με τη δικαιοσύνη για τον Ραζόν Ρόντο.Ο πρώην NBAer συνελήφθη με την κατηγορία παράνομης κατοχής όπλου, μαριχουάνας και συνέργων ναρκωτικών.

Ο Ραζόν Ρόντο συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (28.01.2024) στην περιοχή Τζάκσον της Ιντιάνα. Ο πρώην NBAer υποβλήθηκε σε έλεγχο από την τροχαία μετά από μια οδηγική παράβαση το απόγευμα της Κυριακής, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός WDRB-TV, επικαλούμενος δικαστικά αρχεία και εκπρόσωπο της αστυνομίας της Πολιτείας των ΗΠΑ.

Ο αστυνομικός που σταμάτησε τον 37χρονο Ρόντο μύρισε μαριχουάνα στο αυτοκίνητο του πρώην ΝΒΑερ και κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε βρέθηκε ένα όπλο, μαριχουάνα και σύνεργα ναρκωτικών. Ο Ρόντο μεταφέρθηκε σε κρατητήριο φυλακής στην κομητεία Τζάκσον και στη συνέχεια κατέθεσε εγγύηση.

Σε 16 σεζόν στο ΝΒΑ, ο Ρόντο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, με Μπόστον Σέλτικς και Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ έπαιξε τέσσερις φορές σε All Star Game, προτού αποσυρθεί μετά το τέλος της περιόδου 2021/22. ελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2022.

Πλέον ο Αμερικανός άσος θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version