Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 5-3: Συγκλονιστικό παιχνίδι και πρόκριση στον τελικό για τη «Βασίλισσα» στο ισπανικό Σούπερ Καπ

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 5-3: Συγκλονιστικό παιχνίδι και πρόκριση στον  τελικό για τη «Βασίλισσα» στο ισπανικό Σούπερ Καπ
Φωτογραφία Reuters

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου ήταν ο ημιτελικός του ισπανικού Σούπερ Καπ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί στην παράταση με 5-3 στο τοπικό ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά το 3-3 στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Η αναμέτρηση είχε συγκλονιστική εξέλιξη, με δύο ανατροπές και την Ατλέτικο Μαδρίτης να βρίσκεται δύο φορές με το προβάδισμα, αλλά να μην αποφεύγει τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σούπερ Καπ της Ισπανίας.

Ο Ερμόσο άνοιξε το σκορ για τους “ροχιμπλάνκος” μόλις στο 6′, αλλά η “Βασίλισσα” αντέδρασε και έφθασε άμεσα στην ανατροπή με γκολ των Ρούντιγκερ και Μεντί. Το ημίχρονο ήταν ισόπαλο πάντως, αφού ο Γκριεζμάν έφερε ξανά το ματς στα ίσια στο 37′.

Ένα αυτογκόλ του Ρούντιγκερ στο 78′ έδωσε νέο προβάδισμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά η ομάδα του Σιμεόνε δεν κατάφερε να το κρατήσει μέχρι τέλους. Η Ρεάλ Μαδρίτης “απάντησε” με τον Καρβαχάλ στο 85′ και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί η “Βασίλισσα” βρήκε δύο ακόμη τέρματα με Σάβιτς (αυτογκόλ) και Ντίας, για να φθάσει στο 5-4 και στη νίκη, που της έδωσε την πρόκριση για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει Μπαρτσελόνα ή Οσσούνα στο τελικό.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις