Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμάζει προσφορά 120 εκατ. σε Παρί για Κιλιάν Εμπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμάζει προσφορά 120 εκατ. σε Παρί για Κιλιάν Εμπαπέ

Η άφιξη του Λιονέλ Μέσι και οι τάσεις… φυγής του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως είναι τα δυο γεγονότα που θέλει να εκμεταλλευτεί η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη με την Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει στη λίστα της εδώ και πολύ καιρό.

Οι τάσσεις φυγής που δείχνει να έχει ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός, μετά και την άφιξη του Λιονέλ Μέσι στο “Παρκ Ντε Πρενς”, δημιουργούν ένα… σκηνικό που η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκμεταλλευτεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “As”, οι “μερένγκες” ετοιμάζονται να καταθέσουν στην Παρί πρόταση 120 εκατ. ευρώ για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Όπως τονίζεται, ακόμα και εάν το συγκεκριμένο ποσό θεωρηθεί… χαμηλό από τους Γάλλους, θα είναι αρκετό για να τους βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα περιμένουν να κάνουν την κίνηση τους το επόμενο καλοκαίρι, όταν ο Εμπαπέ θα είναι ελεύθερος συμβολαίου.

Με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, τον Νεϊμάρ να έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του και το Financial Fair Play ναι βρίσκεται… στη γωνία, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αποκλείεται να σκεφτεί σοβαρά να συζητήσει την πώληση του Γάλλου.

Μένει να φανεί, εάν όλα αυτά τα δημοσιεύματα που έπεσαν… σαν βροχή το τελευταίο διάστημα, έχουν έστω και μια δόση αλήθειας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις