Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Κινείται νομικά ο Πέρεθ για τα ηχητικά και καταγγέλει δημοσιογράφο για εκβιασμό

Ρεάλ Μαδρίτης: Κινείται νομικά ο Πέρεθ για τα ηχητικά και καταγγέλει δημοσιογράφο για εκβιασμό
ΦΩΤΟ Reuters

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, που εμφανίζεται να μιλά με πολύ απαξιωτικά σχόλια για ιστορικές φιγούρες της «βασίλισσας», όπως ο Ίκερ Κασίγιας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού καταγγέλει πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού από δημοσιογράφο.

Νομικά θα κινηθεί ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά τα ηχητικά που ήρθα στο φως της δημοσιότητας και στα οποία ακούγεται να μιλάει απαξιωτικά για παλιούς «θρύλους» της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Onda Cero, ο δημοσιογράφος Χοσέ Αντόνιο Αμπελάν που φέρεται να έχει δώσει τα ηχητικά στην El Confidential είχε εκβιάσει τη διοίκηση της Ρεάλ το 2011 ζητώντας από αυτή, το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να μην δουν το φως της δημοσιότητας συγκεκριμένα ντοκουμέντα!

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέες «βόμβες» Πέρεθ – «Ο Ρονάλντο είναι βλάκας και άρρωστος»

Η Ρεάλ φέρεται να μην υπέκυψε στον εκβιασμό και έτσι τα ηχητικά ήρθα στην επιφάνεια και προκλήθηκε σάλος, με τον Πέρεθ να προχωρά πλέον σε μηνύσεις, αφού ισχυρίζεται πως ηχογραφήθηκε εν αγνοία του. Θυμίζουμε πως μεταξύ άλλων στα ηχητικά, ο Πέρεθ χαρακτηρίζει «άρρωστο και βλάκα» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κατακρίνει ως εγωιστή τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ αποκαλεί «απάτες» τον Ραούλ και τον Κασίγιας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις