Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Ο Βινίσιους «έδειξε» πρόκριση, οι «ρεντς» απογοήτευσαν (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Ο Βινίσιους «έδειξε» πρόκριση, οι «ρεντς» απογοήτευσαν (video)
Reuters

Δεν θα μπορούσε να χάσει με τέτοια εμφάνιση. Μια παθιασμένη Ρεάλ Μαδρίτης είδε μπροστά της μια… χλωμή Λίβερπουλ και πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο», που της δίνει και προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League, ενόψει της ρεβάνς στο “Άνφιλντ”. Ο Βινίσιους πέτυχε δυο γκολ.

Ο Βινίσιους σκόραρε για πρώτη του φορά δυο τέρματα σε ματς της Ρεάλ Μαδρίτης και η «βασίλισσα» έκανε αποφασιστικό βήμα για να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League Η Λίβερπουλ δεν προέβαλε μεγάλη αντίσταση στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» και ηττήθηκε με 3-1. Ένα γκολ πέτυχε η ομάδα του Κλοπ κόντρα σε μια άμυνα, που της έλειπαν Ράμος και Βαράν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε καλύτερα από τη Λίβερπουλ στο ματς, έκανε ένα αποτελεσματικό πρέσινγκ στο χώρο του κέντρου και δημιούργησε από νωρίς τις πρώτες της ευκαιρίες στα καρέ του Άλισον. Οι παίκτες του Κλοπ έδειξαν δυσκολία στην κυκλοφορία της μπάλας και δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί.

Η ροή του αγώνα έδειξε πως το γκολ από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα αργούσε να έρθει. Το 1-0 έγινε με έναν υπέροχο τρόπο. Στο 27’ ο Κρόος έβγαλε 40άρα απίστευτη μπαλιά από την άμυνα των γηπεδούχων, ο Βινίσιους έκανε πρώτο κοντρόλ με το στήθος και εκτέλεσε τον Άλισον.

Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να «ξυπνήσει», επιθετικά ήταν.. ανύπαρκτη και στο 36’ δέχθηκε το 2-0, «πληρώνοντας» δικό της λάθος. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ γύρισε την μπάλα με κεφαλιά προς τα πίσω και έβγαλε πάσα στον Ασένσιο. Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε τετ-α-τετ με τον Άλισον, πέρασε την μπάλα από πάνω από τον Βραζιλιάνο πορτιέρε και έκανε το 2-0. Λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος (43′) ο Κάμπακ έκανε λάθος γύρισμα προς τον Άλισον, ο Ασένσιο πλάσαρε για τρίτο γκολ, αλλά ο Βραζιλιάνος πορτιέρε βρήκε την μπάλα και της άλλαξε πορεία.

Η Λίβερπουλ άλλαξε… εικόνα με την έναρξη της επανάληψης και μείωσε το σκορ. Στο 51’ το σουτ του Ζότα κόντραρε στην προβολή του Μόντριτς, η μπάλα έφτασε στον Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο να νικά από κοντά τον Κουρτουά για το 2-1.

Το ματς απέκτησε «τρελό» ρυθμό στη συνέχεια, οι δυο ομάδες πλησίασαν απειλητικά τις αντίπαλες εστίες, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που έφτασε στο 3-1 με το δεύτερο τέρμα του Βινίσιους στην αναμέτρηση (63’). Μέχρι το τέλος του ματς, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, έδειξαν τεράστιο πάθος στην άμυνα κι έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις