Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Με την κούπα της Euroleague στο δημαρχείο της πόλης – «Αποθέωση» από τους φίλους της ομάδας

Ρεάλ Μαδρίτης: Με την κούπα της Euroleague στο δημαρχείο της πόλης – «Αποθέωση» από τους φίλους της ομάδας

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τον Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague, που έγινε στο Κάουνας και σήκωσε για 11η φορά στην ιστορία της την κούπα. Την Τρίτη (23.05), η ομάδα γιόρτασε την επιτυχία της, μαζί με χιλιάδες οπαδούς της, στο δημαρχείο της πόλης.

Οι Μαδριλένοι κατέκλυσαν τους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας κατά την παρέλαση της ομάδας του Τσους Ματέο για την κατάκτηση της Euroleague, για 11η φορά στην Ιστορία της «βασίλισσας», μετά το νικητήριο σουτ του Σέρχιο Γιουλ, 3,2΄΄ πριν τη λήξη του τελικού με τον Ολυμπιακό (79-78), στο Κάουνας, την περασμένη Κυριακή (21.05).

Η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης επί ισπανικού εδάφους, με τους παίκτες των “μερένγκες” να φέρνουν στο δημαρχείο της πόλης την 11η Euroleague της ομάδας.

Χιλιάδες φίλοι της Ρεάλ βρέθηκαν έξω από το δημαρχείο της Μαδρίτης και έστησαν το δικό τους “πάρτι” για τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τους παίκτες να βγάζουν λόγο από το μπαλκόνι του κτηρίου.

«Δείξαμε τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Ρεάλ. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψουμε εδώ σε ένα μήνα και με το τρόπαιο της ACB. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για πολλούς λόγους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρχιο Γιουλ, ενώ, ο Τσους Ματέο με τη σειρά του δήλωσε:

«Ήταν στιγμές απόλαυσης. Ήταν στιγμές συναρπαστικές. Το αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας. Έχει γίνει πολλή δουλειά από όλο το προπονητικό επιτελείο. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά από τον Σεπτέμβριο».

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις