Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: “Μεγάλη” κίνηση από τους παίκτες της “βασίλισσας”

Ρεάλ Μαδρίτης: “Μεγάλη” κίνηση από τους παίκτες της “βασίλισσας”
Reuters

Δείχνουν πως “πονάνε” τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παίκτες των “μερένγγες” θέλουν βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη -λόγω του κορονοϊού- οικονομική συγκυρία.

Σε ακόμη μία σημαντική κίνηση προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές -αλλά και το τεχνικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τη διοίκηση των «μερένχες» να «ισορροπήσει» ακόμη περισσότερο τον προϋπολογισμό της ομάδας, εν μέσω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που έφερε ο κορονοϊός στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν να «παραιτηθούν» τόσο από το μπόνους της κατάκτησης του πρωταθλήματος (LaLiga) όσο και από αυτό του Super Cup Ισπανίας.

Κάθε ποδοσφαιριστής θα λάμβανε 1 εκατ. ευρώ για τους δύο τίτλους που έκανε πέρσι δικούς της η Ρεάλ (700.000 ευρώ για το 34ο πρωτάθλημα της “Βασίλισσας” και 300.000 ευρώ για το Super Cup).

Η διοίκηση των Μαδριλένων θα εξοικονομήσει ένα ποσό που φτάνει τα 30 εκατ. ευρώ! Κάπου εδώ να θυμίσουμε και την προ μηνών συμφωνία τους με τη διοίκηση της Ρεάλ για μείωση των περσινών απολαβών τους κατά 10%, κάτι που… άφησε στα ταμεία της ομάδας περίπου 50 εκατ. ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις