Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα 3-0 και Σάλτζμπουργκ – Ίντερ 0-1 για το Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα 3-0 και Σάλτζμπουργκ – Ίντερ 0-1 για το Champions League
Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 3-0 την Μπράγκα στο “Μπερναμπέου”, έκανε το 4/4 στον 3ο όμιλο του Champions League και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Η Ίντερ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σάλτζμπουργκ, ένα αποτέλεσμα που της έδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Οι “νερατζούρι” και η Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρα τα “εισιτήρια” στον 4ο όμιλο.

Η… απόλυτη Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εντός έδρας την Μπράγκα με 3-0 και έφτασε τους 12 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές στο Champions League, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στους 3 βαθμούς παρέμειναν οι Πορτογάλοι, στο -4 από τη δεύτερη Νάπολι και στο +1 από την ουραγό, Ουνιόν Βερολίνου.

Σε ματς για τον 4ο όμιλο, η Ίντερ νίκησε εκτός έδρας την Σάλτζμπουργκ (1-0) και πήρε -μαζί με την Ρεάλ Σοσιεδάδ- την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League. Τους δέκα βαθμούς έφτασαν οι “νερατζούρι”και οι Βάσκοι, με την Μπενφίκα να παραμένει στο… μηδέν και τους Αυστριακούς να μένουν στους τρεις..

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα 3-0

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Ρεάλ Μαδρίτης. Μόλις στο 4΄ ο Βάσκεθ ανέτρεψε τον Μπόρχα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Λούνιν όμως έπιασε το πέναλτι του Τζαλό, κρατώντας το 0-0.

Ο αντικαταστάτης του Μπέλινγχαμ στην 11άδα της “βασίλισσας”, Μπραχίμ Ντίαθ, ξεχώρισε στη συνέχεια. Πέτυχε γκολ που όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Βινίσιους στη φάση του 12′. Στο 27′ όμως οι δυο τους συνεργάστηκαν, με τον Ισπανό μέσο να κάνει το 1-0.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, προσπαθώντας να φτάσει σε δεύτερο γκολ. Στο 55′ λίγο έλειψε να το καταφέρει, με τον Ντίαθ να μην μπορεί να νικήσει τον Ματέους. Μέσα σε λίγα λεπτά όμως (58′ και 61′) Βινίσιους και Ροδρίγο έκαναν τον Αντσελίτι να πανηγυρίσει με υψωμένες γροθιές, κάνοντας το 3-0.

Σάλτζμπουργκ – Ίντερ 0-1

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες στα αντίπαλα κατέ (αρκετές φορές η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ) και τους δυο τερματοφύλακες να έχουν σημαντικές επεμβάσεις.

Στο 82’ ο Σλάγκερ και το δοκάρι έσωσαν τους Αυστριακούς μετά από προσπάθεια του Λαουτάρο, Μαρτίνες (ο οποίος μπήκε στο 68′ και έδωσε άλλο… αέρα στους νερατζχούρι).

Τελικά, στο 84’ η Ίντερ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπίντστρουπ. Ο Λαουτάρο εκτέλεσε κι έγραψε το 0-1. Στο 90+5′ ο Αργεντινός είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με διαγώνιο σουτ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις