Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι 4-2 και Μπράγκα – Ουνιόν Βερολίνου 1-1 για τον 3ο όμιλο στο Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι 4-2 και Μπράγκα – Ουνιόν Βερολίνου 1-1 για τον 3ο όμιλο στο Champions League
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη της στην Ιταλία, κέρδισε και στην Μαδρίτη τη Νάπολι με τους «μερένχες» να βρίσκονται σε πολύ καλό βράδυ και να παίρνουν τη νίκη με σκορ 4-2 απέναντι στους «παρτενοπέι». Την ίδια ώρα Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην Πορτογαλία, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τις ελπίδες τους για πρόκριση στα νοκ-αουτ του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη από τη Νάπολι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τους «μερένχες» να κερδίζουν 4-2 την ιταλική ομάδα και εξασφαλίζουν και μαθηματικά την 1η θέση στον όμιλο τους στο Champions League. Από την πλευρά της η Νάπολι παραμένει το φαβορί για να περάσει ως 2η, ωστόσο «ζωντανή» στο κόλπο είναι και η Μπράγκα που πήρε ένα πόντο στην Πορτογαλία απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου.

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι 4-2

Μπορεί η Νάπολι να προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε, ωστόσο η απάντηση της Ρεάλ ήταν άμεση. 

Ένα λεπτό αργότερα οι «μερένχες» ισοφάρισαν με όμορφο τελείωμα του Ροντρίγκο, για να έρθει ο συνήθης ύποπτος Τζουντ Μπέλινγκχαμ να κάνει το 2-1 στο 22ο λεπτό.

Μπορεί η Ρεάλ να ήταν καλύτερη, ωστόσο η Νάπολι κατάφερε να ισοφαρίσει έπειτα από φάση διαρκείας, με τον Φρανκ Ανγκισά στο 47΄.

Ο Καμερουνέζος μέσος επωφελήθηκε τις κόντρες και με ένα δυνατό σουτ κέρδισε τον Λούνιν για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. 

Παρά την ισοφάριση η Ρεάλ πατούσε πολύ καλύτερα στο γήπεδο, με τους Μαδριλένους να φτάνουν και σε 3ο τέρμα, χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ από τον Νίκο Παζ. Ο νεαρός μέσος στο ντεμπούτο του με τους «μπλάνκος» στο 84΄πέτυχε ένα δύσκολο γκολ, κάνοντας το 3-2 και δίνοντας την ομάδα του τη νίκη.

Το τελικό 4-2 έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Χοσέλου να αξιοποιεί την όμορφη πάσα του Μπέλινγκχαμ για να βάλει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Μπράγκα – Ουνιόν Βερολίνου 1-1

Η Ουνιόν Βερολίνου εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και έκανε το 1-0 στο 42΄με τον Ρόμπιν Γκόζενς. Από την πλευρά της η Μπράγκα των 10 παικτών έφτασε στην ισοφάριση, χάρη σε ωραίο γκολ του Άλβαρο Τζαλό στο 51ο λεπτό του αγώνα.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι, με την Μπράγκα να εξασφαλίζει την συμμετοχή της στα νοκ-αουτ Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για το 2024, με τους Πορτογάλους ωστόσο να θέλουν τη νίκη απέναντι στη Νάπολι για να συνεχίσουν στο Champions League.

Σε διαφορετική περίπτωση η Μπράγκα θα βρεθεί στους 32 του Europa, όντας ως ισχυρή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις