Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέο ηχητικό του Πέρεθ – «Απατεώνας ο Μίτσελ, έβαζε το γιο του αντί του Μάτα»

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέο ηχητικό του Πέρεθ – «Απατεώνας ο Μίτσελ, έβαζε το γιο του αντί του Μάτα»
ΦΩΤΟ Reuters

Νέα ηχητικά ήρθαν στη δημοσιότητα με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος αυτή τη φορά καταφέρεται κατά του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Μπορεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ να ισχυρίζεται πως έχει υποστεί εκβιασμό, πως ηχογραφήθηκε εν αγνοία του να λέει… διάφορα και να απείλησε με μηνύσεις την «El Confidential» που δημοσίευσε ηχητικά στα οποία καταφερόταν εναντίον του Ρονάλντο, του Ραούλ, του Κασίγιας, του Μουρίνιο και του Ντελ Μπόσκε, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν ένα νέο ηχητικό.

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος της «βασίλισσας» μιλάει απαξιωτικά για την παλιά «δόξα» της ομάδας και πρώην προπονητή του Ολυμπιακού -μεταξύ άλλων- Μίτσελ.

«Κάποιοι παλαίμαχοι το μόνο που θέλουν είναι να κερδίζουν 600.000 δολάρια από τη Ρεάλ. Αφήνει τον Μάτα εκτός για να παίζει ο γιος του (σ.σ. Αντριάν Γκονζάλεθ. Ελάτε τώρα, όλοι το βλέπουμε!», αναφέρει για την εποχή που ο Μίτσελ ήταν προπονητής στην Καστίγια και προσθέτει:

«Ο Μίτσελ είναι απατεώνας. Είναι χάλια προπονητής. Έχει έναν δημοσιογράφο, τον Ντε Λα Μορένα, που τον προωθεί. Δεν είναι προπονητής. Δεν μπορείς να είσαι προπονητής στη δεύτερη κατηγορία όταν τα έχεις πάει πολύ άσχημα στην τρίτη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις