Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: «Πονοκέφαλος» με Ταβάρες και Γιούλ ενόψει Ολυμπιακού

Ρεάλ Μαδρίτης: «Πονοκέφαλος» με Ταβάρες και Γιούλ ενόψει Ολυμπιακού
Reuters

«Καμπανάκι» στην Ρεάλ Μαδρίτης, για τις περιπτώσεις των Έντι Ταβάρες και Σέρχιο Γιουλ, ενόψει και του ματς με τον Ολυμπιακό.

Δύο αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς Έντι Ταβάρες και Σέρχιο Γιουλ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και είναι άγνωστο το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσουν από τις υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ευρώπης.

Η «βασίλισσα» γνωστοποίησε, με σημερινές (13/1) ανακοινώσεις της, ότι ο 31 ετών σέντερ έχει πρόβλημα στον έξω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού αστραγάλου, ενώ ο 36χρονος αρχηγός της Ρεάλ διαγνώστηκε με πελματιαία απονευρωσίτιδα στο δεξί πόδι.

Ο ισπανικός σύλλογος δεν προσδιορίζει το διάστημα της απουσίας των δύο παικτών, αλλά αναφέρει μόνο πως αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας τους. Έτσι, η συμμετοχή αμφότερων στα προσεχή παιχνίδια της Ρεάλ χαρακτηρίζεται αμφίβολη

Να αναφέρουμε ότι η Ρεάλ παίζει εκτός έδρας με την Μονακό την προσεχή Παρασκευή (19/01), υποδέχεται στις 25/01 τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη, ενώ το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένο για τις 29 Φεβρουαρίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις