Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1 για το Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1 για το Champions League
Reuters

Ροντρίγκο και Βινίσιους «υπέγραψαν» το 3/3 της Ρεάλ Μαδρίτης στον 6ο όμιλο του Champions League, με το 2-1 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι Ουκρανοί γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε έτσι τους 9 βαθμούς, αφήνοντας την ηττημένη (με 2-1) Σαχτάρ Ντόνετσκ στο -4 και στην 2η θέση στον 6ο όμιλο του Champions League. Θυμίζουμε ότι -νωρίτερα- η Λειψία επικράτησε εντός έδρας της Σέλτικ με 3-1 κι έφτασε τους 3 βαθμούς, αφήνοντας στον έναν τους Σκωτσέζους.

Θέλοντας να… καθαρίσει από νωρίς το ματς στο “Μπερναμπέου”, η Ρεάλ Μαδρίτης πίεσε και έφτασε σε γκολ επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ, με πρωταγωνιστή τον Ροδρίγο. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 13′ με σουτ από το ημικύκλιο, ενώ στο 28′ συνδυάστηκε με τον Μπενζεμά, με την μπάλα να φτάνει στον Βινίσιους για το 2-0.

Παρά την υπεροχή της στο πρώτο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε την μείωση του σκορ στο 39′ Σε μια στιγμή αμυντικής ολιγωρίας, ο Ζουμπκόφ μείωσε σε 2-1, δίνοντας και πάλι ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ρεάλ Μαδρίτης είχε ευκαιρίες να σκοράρει στην επανάληψη, αλλά παρουσιάστηκε αναποτελεσματική, κρατώντας έτσι την Σαχτάρ… ζωντανή μέχρι το τέλος. Ωστόσο, η ομάδα του Αντσελότι πήρε το 3ο της “τρίποντο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις