Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για Χεζόνια και Ταβάρες» είπε ο Ματέο

Ρεάλ Μαδρίτης: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για Χεζόνια και Ταβάρες» είπε ο Ματέο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει την εξαιρετική της σεζόν στη Ισπανία και Euroleague, αλλά τα σενάρια για τον Μάριο Χεζόνια και τον Έντι Ταβάρες, ανάγκασαν τον προπονητή της ομάδας, Τσους Ματέο, να τα σχολιάσει μετά το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια.

Χεζόνια και Ταβάρες έχουν συνδεθεί τον τελευταίο καιρό και με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που έφερε σχετική δήλωση από τον Ματέο, με την οποία και προσπάθησε να… ξεκόψει τις φήμες για τους δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης ανέφερε σχετικά τα εξής: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε απ’ έξω. Οι παίκτες μου είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν. Όλα τα άλλα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Όταν μιλάνε για παίκτες της Ρεάλ, αυτό σημαίνει πως κάνουν μια καλή σεζόν και πως θα ήθελαν να έχουν έναν Χεζόνια ή έναν Ταβάρες. Θα πρέπει να ξέρουν και εγώ είμαι σίγουρος γι’ αυτό πως τους αρέσει να είναι στη Ρεάλ, στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, όπου περνούν καλά με τους συμπαίκτες τους και έχουν μεγάλες βλέψεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις