Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρεάλ – Μπάγερν: Αστυνομικοί κράτησαν ποδοσφαιριστές μακρυά απ’τον διαιτητή

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι άνθρωποι της Μπάγερν θεωρούν τον διαιτητή Κασάι υπεύθυνο για την ήττα αποκλεισμό τους από την Ρεάλ Μαδρίτη στα ημιτελικά του Champions League. Σύμφωνα με Ισπανικό ΜΜΕ, τρεις παίκτες των Βαυαρών θέλησαν να πλησιάσουν τον διαιτητή.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα του “Μπερναμπέου” που βρήκε νικήτρια την Ρεάλ και.. διαμαρτυρώμενη την Μπάγερν, τα πράγματα πήγαν να.. ξεφύγουν, όταν οι Αρτούρο Βιδάλ, Τιάγκο Αλκάνταρα και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έσπευσαν να δείξουν -σε έντονο ύφος- την δυσαρέσκειά τους στον Κασάι.

Ευτυχώς στον χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών υπήρχε αστυνομική παρουσία, η οποία κατάφερε να ηρεμήσει και να απομακρύνει τους τρεις ποδοσφαιριστές πριν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου, όπως αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος της “Chiringuito”, Χοσέ Λουίς Σάντσες.

“Είναι πολύ σκληρό να σου κλέβουν ένα ματς με αυτόν τον τρόπο. Δύο γκολ από αντικανονική θέση και η δική μου, άδικη, αποβολή. Μία τέτοια κλοπή δεν έπρεπε να συμβαίνει στο Champions League”, δήλωσε λίγο αργότερα, εμφανώς πικραμένος, ο Βιδάλ…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε