Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρεάλ – Παρί: Ο διαιτητής επιβεβαιώνει το «ντου» του Αλ Κελαϊφί στα αποδυτήρια

Ρεάλ – Παρί: Ο διαιτητής επιβεβαιώνει το «ντου» του Αλ Κελαϊφί στα αποδυτήρια
Reuters

Ο Ντάνι Μάκελι επιβεβαίωσε το «ντου» του Νάσερ Αλ Κελαΐφι -και του Λεονάρντο- στα αποδυτήρια των διαιτητών, μετά τη λήξη του ΡεάλΠαρί (3-1) και τον αποκλεισμό των Γάλλων από τη συνέχεια του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δαπάνησε για μια ακόμα χρονιά πάρα πολλά εκατομμύρια, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να σηκώσει το Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης την απέκλεισε μέσα στο “Μπερναμπέου”, με τους Γάλλους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία του και μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών. Στην έκθεση του διαιτητή του αγώνα, Ντάνι Μάκελι έχει καταγραφεί η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της Παρί, αλλά και του αθλητικού διευθυντή, Λεονάρντο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», o διαιτητής του ματς επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο «ντου» και τονίζει χαρακτηριστικά πως «ήρθαν με άγρια διάθεση, μπλόκαραν την πόρτα και ο πρόεδρος της ομάδας έσπασε ένα από τα σημαιάκια των βοηθών».

Παράλληλα, δημοσιογράφος του “Movistar” αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος των Παριζιάνων ήταν έξαλλος και επιτέθηκε λεκτικά στον υπάλληλο των «μερένγκες», Μεχία Δαβίλα, λέγοντάς του «Θα σε σκοτώσω»!

Οι άνθρωποι της Παρί “φωνάζουν” για φάουλ του Μπενζεμά στον Ντοναρούμα, στο γκολ της ισοφάρισης της Ρεάλ. Εκνευρισμένος εμφανίστηκε και ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Είναι αδύνατο να το δεχτούμε. Άλλαξε όλο το παιχνίδι μετά από αυτή την αδικία. Δεν μιλάω ποτέ για αυτά αλλά είναι δύσκολο να το δεχτούμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις