Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ρεάλ: Χάαλαντ η… super εναλλακτική εάν δεν αποκτηθεί ο Εμπαπέ

Ρεάλ: Χάαλαντ η… super εναλλακτική εάν δεν αποκτηθεί ο Εμπαπέ
Reuters

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να μην προχώρησε σε απόκτηση ποδοσφαιριστή κατά την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο (πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια) αλλά φαίνεται πως ήδη καταστρώνει τα σχέδια της για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Ρεαλ Μαδρίτης κάνει από τώρα τον μετεγγραφικό της σχεδιασμό της για το επόμενο καλοκαίρι και -σύμφωνα με την “Marca”- η διοίκηση της πρωταθλήτριας Ισπανίας… στοχεύει ψηλά.

Η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης έχει μεγάλο μετεγγραφικό στόχο τον Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά είναι σίγουρο πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η υπόθεση της απόκτησης του.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο με την Παρί έως το 2022, οι πρωταθλητές Γαλλίας του έχουν κάνει μυθική πρόταση για να ανανεώσει, αλλά στην περίπτωση που θελήσει να πάει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα, τότε θα αναγκαστούν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι του 2021, ζητώντας -ΦΥΣΙΚΑ- ένα σημαντικό ποσό.

«Αν όχι, τότε η Ρεάλ θα κινηθεί για την απόκτηση του Ερλινγκ Χάαλαντ από τη Ντόρτμουντ», αναφέρει το σχετικό πρωτοσέλιδο της “Marca”.

Ο νεαρός Νορβηγός αποτελεί τον παίκτη – αποκάλυψη του 2020. Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ θεωρείται ήδη ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο.

Ο Χάαλαντ έχει σημειώσει 27 γκολ σε 27 παιχνίδια μέσα στο 2020 και έχει τραβήξει και το “βλέμμα” της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις