Δευτέρα, 20 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ρέμος: “Τα χρήματά μου στον Ηρακλή… πήγαν στο βρόντο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

O Aντώνης Ρέμος σχολίασε την ενασχόλησή του με την ΠΑΕ Ηρακλής και τα χρήματα που έβαλε στην ομάδα.

Σε συνέντευξή του δήλωσε πως “με στενοχώρησε πως τα χρήματα από την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο πήγαν “υπέρ πίστεως και πατρίδος”.

Αποσπάσματα όσων δήλωσε ο τραγουδιστής στο περιοδικό “Tv Έθνος”

Εσύ την κρίση τη βίωσες λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα στην Ελλάδα. Σε πρόσφατη συνέντευξή σου αναφέρθηκες σε αυτήν τη δύσκολη φάση της ζωής σου την περίοδο που είχες εμπλακεί με τα διοικητικά του Ηρακλή και τις οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν. Δήλωσες: “πλήρωσα το μάρμαρο πολύ ακριβά”. Πώς διαχειρίστηκες όλη αυτή την κατάσταση και πόσο άλλαξε την κοσμοθεωρία σου σε σχέση με τη διαχείριση των χρημάτων;

“Η σχέση μου με τα χρήματα πάντα ήταν «φιλελεύθερη». Τι εννοώ: Ποτέ δεν ήμουν δέσμιος των χρημάτων ούτε όμως απ’ την άλλη έκανα αλόγιστη χρήση τους. Χρησιμοποίησα το χρήμα ως μέσο για να δημιουργήσω καλύτερες συνθήκες ζωής στην οικογένειά μου, στους φίλους μου αλλά και σε πρόσωπα που δεν γνώριζα αλλά είχα τη δυνατότητα να βοηθήσω. Αυτό συνεχίζω και κάνω και τώρα. Με την ίδια διάθεση και ακόμη μεγαλύτερη. Λυπήθηκα όχι τόσο για τις οικονομικές απώλειες που είχα, αλλά συνειδητοποιώντας το γεγονός πως τα χρήματα πήγαν σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Εάν αυτά τα χρήματα είχαν πάει σε ένα νοσοκομείο ή ένα ορφανοτροφείο, θα είχαν πιάσει τόπο. Με στενοχώρησε πως τα χρήματα από την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο πήγαν «υπέρ πίστεως και πατρίδος»… Στο βρόντο”.

Θα το ξανάκανες;

“Ποτέ. Θέλω να κάνω πλέον πράγματα που αφήνουν πίσω μια ελπίδα και ένα χαμόγελο”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε