Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ρεν κατά Νεμάνια Μάτιτς: «Ακατανόητη συμπεριφορά από ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο μέχρι το 2024»

Ρεν κατά Νεμάνια Μάτιτς: «Ακατανόητη συμπεριφορά από ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο μέχρι το 2024»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Ρεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία και “επιτίθεται” στον Νεμάνια Μάτιτς για τη συμπεριφορά του, υποστηρίζοντας ότι θα λάβει τα μέτρα της εναντίον του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Ο Μάτιτς έχασε τη θέση βασικού στη Ρεν, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ψάχνοντας άλλο σταθμό για την καριέρα του. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο πρώην παίκτης της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άδειασε το ντουλάπι του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και αποχώρησε χωρίς να μιλήσει με κανέναν, γεγονός που οδήγησε και στην ανακοίνωση εναντίον του.

Η ανακοίνωση της Ρεν

«Ο μέσος της Ρεν, Νεμάνια Μάτιτς, απέτυχε να εμφανιστεί στις πιο πρόσφατες προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα. Αυτή η συμπεριφορά είναι εντελώς ακατανόητη από έναν έμπειρο παίκτη με συμβόλαιο μέχρι το 2025…

Ο σύλλογος κατέβαλε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχει στους παίκτες του, ιδιαίτερα στους ξένους, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο γήπεδο.

Η Ρεν περιμένει τώρα τις εξηγήσεις από την πλευρά του παίκτη και είναι αποφασισμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των συμφερόντων της».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις