Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Επέβαλαν πολιτική ποινή στον Ρονάλντο λόγω Παλαιστίνης»

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Επέβαλαν πολιτική ποινή στον Ρονάλντο λόγω Παλαιστίνης»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν σταματάει τις… αποκαλύψεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον πρόεδρο της Τουρκίας να αναφέρεται και στον λόγο που ο Πορτογάλος δεν ξεκίνησε βασικός στους νοκ άουτ αγώνες της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ 2022.

Οι δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε εκδήλωση στο Ερζουρούμ έχουν προκαλέσει πολλές απορίες. Ο πρόεδρος της Τουρκίας αποκάλυψε τη συμφωνία μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και ομάδας από τη Σαουδική Αραβία, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Πορτογάλου σταρ από τα νοκ άουτ του Μουντιάλ 2022.

“Σπατάλησαν τον Ρονάλντο. Δυστυχώς, του επέβαλαν πολιτική ποινή. Το να στέλνεις έναν παίκτη όπως ο Ρονάλντο στο γήπεδο με μόλις 30 λεπτά να απομένουν στον αγώνα καταστρέφει την ψυχολογία του και του παίρνει την ενέργεια. Ο Ρονάλντο στηρίζει τον παλαιστινιακό αγώνα”, δήλωσε ο Ερντογάν, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο Ρονάλντο είχε φωτογραφηθεί με παλαιστινιακό κασκόλ

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε φωτογραφηθεί με παλαιστινιακό κασκόλ παλαιότερα, σε εκδήλωση της σε εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, με τον πρόεδρό της, Τζιμπρίλ Ραζούμπ. 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε κι άλλες δηλώσεις για το ποδόσφαιρο, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι η Αργεντινή κατέκτησε δίκαια το Μουντιάλ, αλλά και ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι το μέλλον.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις