Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρεχάγκελ και Ζαγοράκης στο Ηράκλειο για το “Ελλάδα 2004” – “Inter For Ever”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι 11 σύγχρονοι “θεοί” του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτοί που άφησαν με… ανοιχτό το στόμα τον πλανήτη το 2004 στο Euro της Πορτογαλίας, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και αγωνίζονται με την Ίντερ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η “2004 Legends Team” και η “Inter For Ever” θα δώσουν μια ιστορική ποδοσφαιρική παράσταση την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 20:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο! Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο σύλλογο “Όραμα Ελπίδας” και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κρήτης. Η τιμή των εισιτηρίων είναι συμβολική, 1 ευρώ για τα παιδιά και 5 ευρώ για τους ενήλικες.

Η Εθνική Ελλάδας του 2004 θα αγωνιστεί με όλους τους ήρωες του Euro της Πορτογαλίας (όσους τουλάχιστον δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού) και στον πάγκο της θα είναι ο αρχιτέκτονας της ιστορικής επιτυχίας, ο Ότο Ρεχάγκελ μαζί με το συνεργάτη του, Γιάννη Τοπαλίδη.

Απέναντί τους θα βρίσκονται ποδοσφαιριστές-θρύλοι της Ίντερ όπως οι Ζανέτι, Τόλντο, Μπέργκομι, Μπαρέζι, Καρμπ θα αγωνιστούν κόντρα στους βετεράνους της Ίντερ Μιλάνου με τους Ματεράτσι, Σάμουελ, Ζανέτι, Μπέρκομι, Κίβου, Τόλντο, Φρέι, Καρμπόνε, Κολονέζε, Ντακούρ, αλλά και οι Έλληνες, Γρηγόρης Γεωργάτος και Λάμπρος Χούτος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί όπως είπαμε την ερχόμενη Τετάρτη, ωστόσο από σήμερα αρχίζουν και καταφτάνουν στο Ηράκλειο οι ποδοσφαιρικοί “μύθοι”.

Πρώτοι έφτασαν στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” ο μαέστρος της ελληνικής επιτυχίας του 2004, Ότο Ρεχάγκελ μαζί με τον τότε αρχηγό της ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης (στο πλάι του και η οικογένεια του).

Στο αεροδρόμιο είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου που φορώντας τις φανέλες της εθνικής ομάδος υποδέχθηκαν τους δύο άντρες.

Τον πρώην αρχηγό της Εθνικής και τον Ρεχάγκελ υποδέχτηκαν στο Ηράκλειο ο πρώην βοηθός του Γερμανού τεχνικού, Γιάννης Τοπαλίδης ο οποίος έχει φτάσει νωρίτερα στην πόλη μας και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πληροφορίες: cretapost.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε