Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρίγη συγκίνησης! Το τάνγκο της Μιλλούση με αθλητή Special Olympics [vid, pics]

Ρίγη συγκίνησης! Το τάνγκο της Μιλλούση με αθλητή Special Olympics [vid, pics]

Κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα έζησαν αθλητές και θεατές στο πρώτο COSMOGYM-Step to the Art. Εγινε ακριβώς αυτό που περίμενε η Oργανωτική Eπιτροπή του διήμερου event, το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο του Π. Φαλήρου,Tae Kwon Do. Ενθουσιάστηκαν όλοι! Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσαν οι χοροί Ολυμπιονικών και πρωταθλητών με αθλητές των Special Olympics, όπως το μαγικό τάνγκο της πρωταθλήτριας της γυμναστικής, Βασιλικής Μιλλούση με τον Χρήστο Γιούσεφ! 

Περισσότεροι από 2.000 θεατές παρακολούθησαν τις δύο τρίωρες παραστάσεις που έδωσαν 23 ομάδες με 515 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα. Ψυχαγώγησαν τους θεατές και πέρασαν τα δικά τους μηνύματα! Συνδυάστηκαν υπέροχα η γυμναστική, ο χορός, το θέατρο, με τους ήχους, τα φώτα, το χρώμα, τη συγκίνηση και τη χαρά.

Ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές των δύο παραστάσεων ήταν και 15 αθλητές των Special Olympics που συνυπήρξαν στο ίδιο ταπί και παρουσίασαν τα ίδια προγράμματα με Ολυμπιονίκες και παγκόσμιες πρωταθλήτριες.

Η Βασιλική Μιλλούση (Ambassador Special Olympics), η Εύα Χριστοδούλου, η Κλέλια Πανταζή (Ambassador Special Olympics), η Αννυ Πανταζή, η Μορφούλα Ντώνα, η Ελίνα Ανδριόλα, η Κορίνα Αλευρογιάννη, η Εθνική Ανσάμπλ με τις Ζωή Κοντογιάννη, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Ντόικα και Μιχαέλα Μεταλλίδου, η Ελένη Κελαϊδίτη συνόδευσαν τους αθλητές των Special Olympics στα δικά τους προγράμματα. Το κοινό ενθουσιάστηκε και χάρισε ένα μεγάλο χειροκρότημα στους αθλητές που απόλαυσαν τη συμμετοχή τους στο πρώτο COSMOGYM-Step to theArt.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ), του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, καθώς και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδος (ΕΘΝ.Ο.Α.), η οποία επιμελήθηκε την Τελετή Έναρξης γεμίζοντάς την με μοναδικές «Στιγμές της Αρχαίας Ολυμπιακής μας Ιστορίας».

Ο ενθουσιασμός του κοινού με το διήμερο… χοροθέατρο δικαίωσε την οργανωτική επιτροπή που είχε την ιδέα, πίστεψε στο COSMOGYM-Step to theArt και πήρε την πρωτοβουλία και το ρίσκο να το υλοποιήσει στην Ελλάδα. 

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Συμεών Σκουτέρης δήλωσε:
«Το αποτέλεσμα ήταν ανώτερο του αναμενόμενου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και συγκινημένος για όλα αυτά που είδαμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα συναισθήματα που νιώθαμε εμείς στο χώρο των ομάδων μεταφέρθηκαν και στους θεατές με τον καλύτερο τρόπο.» και ολοκλήρωσε με τη φράση: «Βγήκα από αυτή τη διοργάνωση διαφορετικός άνθρωπος…»

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε