Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρικ Πιτίνο για Γιώργο Παπαγιάννη: «Ανήκει στο ΝΒΑ»

Ρικ Πιτίνο για Γιώργο Παπαγιάννη: «Ανήκει στο ΝΒΑ»
intime.gr

Η σπουδαία εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρώην προπονητή των “πρασίνων” και της Εθνικής, Ρικ Πιτίνο.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 87-86 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την 33η αγωνιστική, στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση για τη φετινή σεζόν στη Euroleague. Οι «πράσινοι» επικράτησαν της Ρεάλ για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια (τελευταία φορά ήταν στις 17/4/2018), έχοντας για κορυφαίο τον Γιώργο Παπαγιάννη που τελείωσε το ματς με νταμπλ-νταμπλ (18 π., 11 ριμπ., 5 κοψ.).

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Ρικ Πιτίνο, “αποθέωσε” τον Έλληνα σέντερ και υποστήριξε πως έχει θέση στο ΝΒΑ.

«Σπουδαία νίκη-έκπληξη από τον Παναθηναϊκό. Χάρηκα πολύ που είδα τον άνθρωπό μου, τον Παπαπέτρου, να επιστρέφει. Ο Παπαγιάννης είχε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Θα το πω για δέκατη φορά, ο Παπαγιάννης ανήκει στο ΝΒΑ. Είναι 7-footer που είναι ευκίνητος, μακρύς, καταπληκτικός αμυντικός και μπλοκέρ», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Αμερικανός κόουτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις