Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ρίο 2016: Φρίκη! Βρέθηκε κομμένο πόδι κοντά στο κέντρο της ιστιοπλοΐας

ΦΩΤΟ αρχειου Reuters
ΦΩΤΟ αρχειου Reuters

Ακόμα ένα ανθρώπινο μέλος βρήκαν οι Αρχές της Βραζιλίας. Στην παραλία Γουαναμπάρα η οποία βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου διεξάγονται οι αγώνες ιστιοπλοΐας η αστυνομία βρήκε και περισυνέλεξε ένα πόδι.

Οι κάτοικοι της περιοχής είδαν κάτι ύποπτο να επιπλέει και αμέσως φώναξαν την αστυνομία και την ακτοφυλακή. Το φρικτό εύρημα ήταν ένα κομμένο πόδι, που είχε πάνω του ένα τατουάζ με το όνομα Καουάνουν.

Η αστυνομία ενημέρωσε πως δύσκολα θα βρει σε ποιον ανήκει. Θεωρείται πως επρόκειτο για θύμα στις… μάχες που γίνονται κάθε μέρα στην περιοχή με συμμορίες ναρκωτικών.

“Είναι συχνό φαινόμενο να βρίσκουμε ανθρώπινα μέλη ή ολόκληρα πτώματα στην παραλία της Γκουαναμπάρα. Πιθανότατα το συγκεκριμένο μέλος ανθρώπινου σώματος ανήκει σε κάποιο θύμα του κυκλώματος ναρκωτικών και το πτώμα του πετάχτηκε μέσα σε κάποιο από τα ποτάμια που εκβάλουν στην παραλία” ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Την περασμένη εβδομάδα η θάλασσα ξέβρασε -μπροστά σε παιδιά που έπαιζαν- ένα ακόμα ανθρώπινο μέλος που άνηκε σε γυναίκα. Όλα αυτά, ενώ στο Ρίο υπάρχουν περίπου 85.000 αστυνομικοί και άνδρες των σωμάτων ασφαλείας για την προστασία όσο συμμετέχουν στους Αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε