Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρίο 2016: Πόσο πιο ντροπιαστικό! Γυμνός συνελήφθη ο “αθάνατος” με τα εισιτήρια

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι αστυνομικές αρχές του Ρίο συνέλαβαν την Τετάρτη τον Πάτρικ Χίκι, στέλεχος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, με την κατηγορία ότι διέθετε εισιτήρια των ολυμπιακών αθλημάτων σε “μαυραγορίτες”, οι οποίοι τα πουλούσαν μετά σε ανυποψίαστο κόσμο, έναντι υψηλού κόστους.

Η είδηση της σύλληψης του Πάτρικ Χίκι έχει προκαλέσει αίσθηση, με τον διεθνή Τύπο να κάνει λόγο για σκάνδαλο μεγατόνων. Όπως αναφέρεται, ο 71χρονος “αθάνατος” η είχε βγάλει περισσότερα από 3,1 εκατ. δολάρια από τη συγκεκριμένη υπόθεση!

Μάλιστα, στην επιφάνεια ήρθε σήμερα και μια λεπτομέρεια της σύλληψης του. Όπως αναφέρεται στην “daily mail” η οποία χρησιμοποιεί φωτογραφίες του ESPN, ο Χίκι ήταν γυμνός όταν άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, που του χτύπησαν την πόρτα έχοντας στα χέρια τους το ένταλμα σύλληψης του.

ΦΩΤΟ ESPN

Μάλιστα, η γυναίκα του δήλωσε αρχικά πως είχε φύγει για την Ιρλανδία, αλλά οι αστυνομικοί τον βρήκαν σε κοντινό δωμάτιο, το οποίο ήταν στο όνομα του γιού του.

ΦΩΤΟ ESPN

Όπως μεταδίδουν οι βραζιλιανικές ιστοσελίδες, ο πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών είναι ο βασικός κατηγορούμενος σε υπόθεση διακίνησης και πώλησης εισιτηρίων των Ολυμπιακών Αγώνων στη μαύρη αγορά.

Ο Χίκι είναι μέλος της ΔΟΕ από το 2012, ενώ είναι και πρόεδρος του Ολυμπιακού Συμβουλίου της Ιρλανδίας, η οποία ενημερώνει πως θα ξεκινήσει άμεσα έρευνα για το θέμα, θέλοντας να διαλευκάνει τον βαθμό εμπλοκής του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε