Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ριβάλντο: “Αν ο Μέσι φύγει από την Μπαρτσελόνα θα είναι για τις ΗΠΑ ή την Κίνα”

Ριβάλντο: “Αν ο Μέσι φύγει από την Μπαρτσελόνα θα είναι για τις ΗΠΑ ή την Κίνα”
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Την εκτίμησή του για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι έκανε ο Ριβάλντο, δηλώνοντας πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα για κάποιον άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Χθες ο Λιονέλ Μέσι τόνισε έβαλε τέλος στις φήμες για πιθανή μετακίνησή του στην Ίντερ ή την Νιούελς Ολντ Μπόις. Λίγο μετά ο παλαίμαχος σταρ Ριβάλντο, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, επεσήμανε σε δηλώσεις του πως δεν βλέπει τον Αργεντινό να φεύγει από τους “μπλαουγκράνα” για άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο παρά μόνο για κάποια… εξωτική εμπειρία.

Μπαρτσελόνα: Έξαλλος ο Μέσι – “Fake News ότι φεύγω” (pic)

“Ο Μάσιμο Μοράτι είπε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα μπορούσε να πάει στην Ίντερ, προκειμένου να αναβιώσει η…μονομαχία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ιταλία . Λέω ότι ο Αργεντινός δεν πρόκειται να αφήσει την Μπαρτσελόνα για άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Δεν νομίζω ότι έχει λόγους να φύγει από την Ισπανία αλλά αν συμβεί κάποια μέρα τότε θα μπορούσε να το κάνει για να υπογράψει σε μία ομάδα της Κίνας στο MLS, αλλά μόνο όταν θα σταματήσει να είναι τόσο σημαντικός για την Μπαρτσελόνα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ριβάλντο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις