Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρογκαβόπουλος για το Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: «Πρέπει να βελτιωθούμε στα πάντα»

Ρογκαβόπουλος για το Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: «Πρέπει να βελτιωθούμε στα πάντα»

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αφήνει πίσω την ήττα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ από τις ΗΠΑ και στρέφει την προσοχή του στον τελικό πρόκρισης με τη Νέα Ζηλανδία στους “16” του Mundobasket 2023.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ στο παιχνίδι τις ΗΠΑ, τόνισε ότι η γαλανόλευκη θα πρέπει να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς για να νικήσει τη Νέα Ζηλανδία.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια πολύ καλή απόδοση. Οι ΗΠΑ έβαλαν πολλά δύσκολα σουτ και ήταν απόλυτα εύστοχες στις βολές. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να ματσάρουμε την ενέργειά τους και η διαφορά άνοιξε», δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ της Μπασκόνια.

«Το αφήνουμε πίσω. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη τελικό, όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την Ιορδανία, απέναντι στη Νέα Ζηλανδία την Τετάρτη. Πρέπει να βελτιωθούμε στα πάντα, στα ριμπάουντ, στη σκληράδα, στα πάντα… Είναι δύσκολο στον λίγο χρόνο που έχουμε. Όμως όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έχουμε πολύ καλό κλίμα και θα κάνουμε το καλύτερο», πρόσθεσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις