Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Ο «killer» της Μπάγερν Μονάχου πήρε το «χρυσό παπούτσι» των 41 γκολ

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Ο «killer» της Μπάγερν Μονάχου πήρε το «χρυσό παπούτσι» των 41 γκολ

Ο Ρόμπερ Λεβαντόφσκι έχει πλέον στα χέρια του το «χρυσό παπούτσι», για την ανάδειξη του ως top σκόρερ του 2021 στην Ευρώπη.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σημείωσε 41 γκολ με την Μπάγερν Μονάχου την αγωνιστική περίοδο 2020/21 και έγινε ο δεύτερος παίκτης από την Bundesliga που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο μετά τον Γκερντ Μίλερ (1970 και 1972).

Να θυμίσουμε ότι ο Λεβαντόσφκι ξεπέρασε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Γερμανού θρυλικού επιθετικού με τα περισσότερα τέρματα σε μια σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη μεγάλη τιμή» είπε αρχικά ο Πολωνός “killer” των Βαυαρών. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όλη την Μπάγερν. Δεν θα μπορούσα να κατακτήσω τέτοιους τίτλους χωρίς την υποστήριξή τους.

 

Στον αθλητισμό, όπως σε όλη τη ζωή, είναι ζωτικής σημασίας να εκτιμάει ο ένας τον άλλον, να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον, να συμπεριφέρεται πάντα ο ένας στον άλλον δίκαια και να προσπαθείς να είσαι πρότυπο για τους άλλους. Ως εκ τούτου, αφιερώνω αυτό το βραβείο σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου κάθε μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχουμε πετύχει μαζί ως ομάδα. Ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις