Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ρόνι Λόπες: «Πάντα μου άρεσε ο Ολυμπιακός»

Ρόνι Λόπες: «Πάντα μου άρεσε ο Ολυμπιακός»
ΦΩΤΟ Intime

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ρόνι Λόπες, πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων» εκφράζοντας την ικανοποίησή του που βρίσκεται στην ομάδα.

Ο Ρόνι Λόπες, που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα (17/8) από τον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Σεβίλλη, μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, δηλώνοντας πως πάντα του άρεσαν ως ομάδα οι Πειραιώτες, ενώ ανέλυσε το πως ακριβώς μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει.

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λόπες

«Γνωρίζω ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος που κερδίζει πάντα όλους τους τίτλους στην Ελλάδα και είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Έχω δει κάποια παιχνίδια της στο Champions League και πάντα μου άρεσε αυτή η ομάδα. Γνωρίζω λοιπόν
ότι είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτό που θέλω είναι βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Επίσης να βάζω γκολ, να δίνω ασίστ και να κάνω το καλύτερα για την ομάδα αυτή.

Είμαι παίκτης με έκρηξη, έχω δυνατό σουτ και ήρθα εδώ για να βοηθήσω να βάλουμε περισσότερα γκολ, ελπίζω. Αυτό είναι που θέλει ο κόσμος, αυτό είναι που θέλω να κάνω και που είναι ο στόχος στο ποδόσφαιρο. Επίσης μου αρέσει να ντριμπλάρω, κάτι που εξίσου απολαμβάνει ο κόσμος.

Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όσο καλύτερα μπορώ και θα τα δώσω όλα για αυτή τη φανέλα. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη στήριξη από τότε που ήρθα εδώ, ήταν πολύ σημαντική για εμένα και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να σας δώσω πολλές χαρές».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις