Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ροντρίγκες: “Με μισούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά εγώ τους αγαπάω”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

O Γκάρι Ροντρίγκες στην τελευταία του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ προσπάθησε να εξηγήσει το λόγο που αποχώρησε από τον «Δικέφαλο».

 

Γνωρίζει ότι πίκρανε τους οπαδούς της ομάδας και ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη που του έδωσε την ευκαιρία να πάει στη Γαλατά!

Όσο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ; «Ξέρω ότι με μισούν που φεύγω, αλλά θα τους αγαπώ για πάντα», ήταν η απάντησή του.

Διαβάστε τι είπε: 

-Γκάρι, αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα βρίσκεσαι σε αυτά τα αποδυτήρια. Πώς αισθάνεσαι;
«Ίσως είναι η τελευταία φορά. Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Να ενημερώσω τους συμπαίκτες μου ότι το να φύγω ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Ήταν μια έντονη συναισθηματικά στιγμή και για μένα να αφήσω αυτόν τον σύλλογο, ο οποίος με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Ήταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά είμαι χαρούμενος που όλοι με σεβάστηκαν, οι συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο. Είναι δύσκολο αλλά όλα θα πάνε καλά».

-Τι σε έκανε να πάρεις αυτή την απόφαση και να αφήσεις τον σύλλογο για τη Γαλατασαράι;
«Είναι κάτι το οποίο θέλω να εξηγήσω σε όλους. Γράφονται και ακούγονται πολλά για το γεγονός ότι δεν αγωνίζομαι με τον ΠΑΟΚ, που δεν ήταν θέμα τραυματισμού. Είχα και άλλες προσφορές, αλλά δεν τις κοίταξα καν γιατί ήμουν χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Ήθελα να μείνω για πολλά χρόνια, η οικογένειά μου αισθανόταν καλά στον ΠΑΟΚ. Με σέβονταν και τους σεβόμουν. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε αυτή η μεγάλη ευκαιρία, να αγωνιστώ σε ένα κλαμπ-όνειρο, όπως η Γαλατασαράι. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία που μου δόθηκε, καθώς τέτοιες δεν σου έρχονται συχνά στη ζωή σου.

Όπως μου είπαν όλοι και στα αποδυτήρια και οι άνθρωποι γύρω μου, είναι μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστείς για τη Γαλατασαράι. Δεν είναι κάτι που μπορείς να αλλάξεις. Είναι μια ευκαιρία ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ, το επιτελείο που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα, αλλά και τους κ. Σαββίδη και κ. Μίχελ που με πίστεψαν και με βοήθησαν. Βέβαια, κανείς δεν ήθελε να φύγω ούτε κι εγώ είχα τέτοια διάθεση, αλλά με βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία, σεβαστήκαμε ο ένας τον άλλον και αποχωριζόμαστε σε καλό κλίμα.

Ευχαριστώ τον κ. Σαββίδη που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, την μεγαλύτερη που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα η ομάδα μου και θα είναι στην καρδιά μου. Δεν το λέω επειδή φεύγω τώρα, αλλά επειδή έτσι αισθάνομαι. Ελπίζω να είμαι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ, γιατί έδωσα τα πάντα για την ομάδα αλλά και αυτή για εμένα. Δεν είναι εύκολο να φύγω τώρα αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή».

-Τι θα ήθελες να πεις στους φιλάθλους της ομάδας που αισθάνονται προδομένοι ή και θυμωμένοι από την απόφασή σου να φύγεις;
«Όλα όσα γράφτηκαν στο ίντερνετ αυτή την περίοδο είναι ανοησίες. Θέλω να ξέρουν ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο γι’ αυτούς, γιατί ήμουν ένα σημαντικό μέλος της ομάδας. Για μένα ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξω διότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την στήριξη που μου έδωσαν και πέρυσι αλλά και φέτος. Πέρυσι ήταν μία δύσκολη χρονιά και για μένα, αλλά έδωσα τα πάντα για την ομάδα, ακόμα και όταν ήμουν τραυματίας. Θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ τα συναισθήματα που μου πρόσφεραν. Θα είμαι πάντα μαζί τους.

Ξέρω ότι με μισούν που φεύγω, αλλά θα τους αγαπώ για πάντα. Είναι φυσιολογικό, θα είναι θυμωμένοι, αλλά θα δουν ότι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα καταλάβουν, γιατί δεν θέλω να μαλώνω με ανθρώπους. Το θέμα δεν ήταν τα λεφτά. Ήταν μία απόφαση που θα βοηθήσει την καριέρα μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχω πολλές φιλοδοξίες, όπως ο κάθε ποδοσφαιριστής. Ελπίζω να καταλάβουν όλοι ότι ήταν μία καλή κίνηση που θα βοηθήσει όσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Ροντρίγκες. Αυτή τη στιγμή τους καταλαβαίνω που είναι θυμωμένοι, είναι φυσιολογικό. Ελπίζω να συναντηθούμε ξανά κάποια μέρα».

-Τι θα κρατήσεις ως την κορυφαία σου στιγμή στον ΠΑΟΚ;
«Οι καλύτερες στιγμές μου στον ΠΑΟΚ; Μία από τις κορυφαίες είναι η πρώτη μου επίσημη συμμετοχή κόντρα στην Μπρόντμπι. Όταν όλο το γήπεδο με χειροκρότησε κατά τη διάρκεια της αλλαγής μου. Ήταν απίθανο συναίσθημα. Τότε συνειδητοποίησα σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχω έρθει. Γι’ αυτούς η ομάδα δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά κάτι σαν θρησκεία. Κάτι μέσα τους. Αυτή ήταν μεγάλη στιγμή για μένα κι όχι άλλες, όπως το να νικήσεις τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Είναι διαφορετικό για μένα. Τα συναισθήματα που μου έδωσαν ήταν το μεγαλύτερο πράγμα που έλαβα εδώ στον ΠΑΟΚ. Είχαμε αμοιβαίο σεβασμό και τα συναισθήματα ήταν ό,τι καλύτερο».

-Πώς θα περιέγραφες αυτό το ταξίδι στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη αυτό τον ενάμιση χρόνο;
«Ήταν πολύ ωραίο. Η οικογένειά μου και εγώ δεν έχουμε να πούμε κάτι για τον ΠΑΟΚ και την πόλη. Όταν ήταν κορυφαία. Ζεις καλά εδώ και όλοι σε σέβονται, που είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Ήθελα να μείνω εδώ για χρόνια και το ξέρουν όλοι αυτό, αλλά η Γαλατασαράι άλλαξε τα σχέδιά μου».

-Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας σου Γκάρι…
«Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω. Αντίο».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε