Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ρωσία – Ελλάδα: Απότομη “προσγείωση” για την Εθνική Νέων Γυναικών!

Ρωσία – Ελλάδα: Απότομη “προσγείωση” για την Εθνική Νέων Γυναικών!
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Μετά τον “περίπατο” της πρεμιέρας κόντρα στην Τουρκία, φαίνεται ότι χαλάρωσε την Εθνική Ελλάδας στο πόλο Νέων Γυναικών, αφού με ένα κακό ξεκίνημα στο ματς με τη Ρωσία, γνώρισε την ήττα με 11-7, στο δεύτερο παιχνίδι του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Την ήττα με 11-7 από τη Ρωσία γνώρισε η Εθνική πόλο Νέων Γυναικών για τη 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Φουντσάλ της Πορτογαλίας. Επόμενος αντίπαλος η Ρουμανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε “τραγική” εκκίνηση στο ματς και βρέθηκε να χάνει 5-1 ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, με το ημίχρονο να “κλείνει” στο 6-1. Τα κορίτσια του Στέφανου Λεονάρδου επανήλθαν στο δεύτερο μέρος και με εξαιρετική προσπάθεια στο τρίτο δεκάλεπτο έφθασαν το ματς ακόμη και στο 7-5, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να ολοκληρώσουν μια “επική” ανατροπή.

Κάπως έτσι, γνώρισαν τελικά την ήττα με 11-7 και πλέον θα βρουν μπροστά τους τη Ρουμανία, στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πορτογαλίας.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 1-0, 1-4, 4-2

ΕΛΛΑΔΑ (Στέφανος Λέανδρος): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 3, Ελληνιάδη 2, Δούλη, Γρηγοροπούλου, Κοντονή, Νίνου 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Κανετίδου, Λούδη, Παπαναστασίου, Αντωνιάδη, Αρχοντάκη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις