Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρούνεϊ: “Οσμή” ροζ σκανδάλου πριν την σύλληψη

Ρούνεϊ

– Ο Γουέιν Ρούνεϊ συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής για οδήγηση υπό την επήρρεια μέθης
– Σαν να μην έφτανε αυτό, η 29χρονη Laura Simpson έρχεται να βάλει φωτιά στον γάμο του!
– Υποστηρίζει πως το βράδυ πριν την σύλληψη οι δυο τους επιδόθηκαν σε ένα πολύωρο… φεστιβάλ αλκοόλ!
– “Κοιτούσε συνεχώς το στήθος μου και με ρωτούσε αν είναι αληθινό! Ανταλλάξαμε ένα φιλί και μια αγκαλιά αλλά ήταν αθώα! Δεν είμαι αντροχωρίστρα”!
– Η -έγκυος- σύζυγος του Ρούνεϊ βρισκόταν τότε διακοπές και επέστρεψε κακήν κακώς μετά τα… καμώματα του πρώην αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας
– Δείτε φωτογραφίες της 29χρονης και διαβάστε όλο το χρονικό της “ροζ” ιστορίας

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Εθνική Αγγλίας κι έτσι αυτή την εβδομάδα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Έβερτον, μιας στο πρόγραμμα υπάρχουν τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Ο Άγγλος επιθετικός βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει. Για την ακρίβεια, χαλάρωσε λίγο παραπάνω από το επιτρεπτό.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ, συνελήφθη μιας κι οδηγούσε αυτοκίνητό υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση αφού ορίστηκε δικάσιμος στις 18 Σεπτεμβρίου. Ο επιθετικός της Έβερτον συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν η αστυνομία σταμάτησε για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε και διαπίστωσε ότι το αλκοόλ ξεπερνούσε κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο.

Ο Ρούνεϊ φαίνεται ότι πέρασε… πολύ καλά, μιας και πέρα από το πολύ ποτό που ήπιε, φλέρταρε και με μία 29χρονη μελαχρινή γυναίκα. Το όνομα αυτής Λάουρα Σίμπσον. Το αυτοκίνητο, μάλιστα, που οδηγούσε μεθυσμένος ο Ρούνεϊ ήταν της Λάουρα Σίμπσον, με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει την ώρα που επέσρεφε την 29χρονη στο σπίτι της. Στο μεταξύ, να σημειωθεί ότι η -έγκυος- σύζυγος του Ρούνεϊ βρισκόταν τότε διακοπές στη Μαγιόρια κι επέστρεψε άμεσα στην Αγγλία για τα… καμώματα του επιθετικού της Έβερτον.

Ρούνεϊ

Δείτε τη Λάουρα Σίμπσον

https://twitter.com/LSimps10/status/903301394320564224

https://twitter.com/LSimps10/status/889550234132656129

https://twitter.com/LSimps10/status/898299289453174785

“Κοιτούσε συνεχώς το στήθος μου και με ρωτούσε αν είναι αληθινό! Ανταλλάξαμε ένα φιλί και μια αγκαλιά αλλά ήταν αθώα! Δεν είμαι αντροχωρίστρα”, δήλωσε η Σίμπσον στη dailymail.co.uk, υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε κάτι… πονηρό μεταξύ αυτής και του Ρούνεϊ.

Η 29χρονη τόνισε ακόμα ότι “ένιωσα ασφαλής με τον Γουέιν, οδηγούσε μία χαρά. Βρισκόμασταν στον δρόμο για 10-15 λεπτά και στη συνέχεια είδαμε τα φώτα της αστυνομίας να αναβοσβήνουν. Ο Γουέιν δεν επιτάχυνε και σταμάτησε στο πλάι του δρόμου. Νομίζω ότι και οι δύο φαινόμασταν πολύ ανήσυχοι. Αυτός γύρισε και μου είπε: “Λυπάμαι, λυπάμαι, εσύ θα είσαι εντάξει.”

Τέλος, η Σίμπσον κατέληξε: “Θα ήταν χαζό να οδηγήσει το αμάξι μου, αν ήταν μεθυσμένος.

 Η γυναίκα του Ρούνεϊ, με την οποία ο Άγγλος επιθετικός έχει τρεις γιους, λέγεται ότι ήταν αμήχανη, όταν έμαθε τα καμώματα του συζύγου της. Σύμφωνα με μία πηγή, μάλιστα, που είναι κοντά στο ζευγάρι, οι φίλοι της ανησυχούσαν για τη συμπεριφορά του Ρούνεϊ τους τελευταίους μήνες.

Πηγή: dailymail.co.uk

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις