Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρόβας: “Ήταν πέναλτι και αποβολή! Θα πάρουμε αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στην έκπληξη κόντρα στον Ολυμπιακό πιστεύουν στον Αρη. Το εξέφρασε και ο Βασίλης Ρόβας που υποστήριξε ότι οι «κίτρινοι» μπορούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκης».

«Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Ήμασταν πιο παθιασμένοι από τον Ολυμπιακό. Στο Καραϊσκάκη δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Θα είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς, θα το δείτε», τόνισε και σε αναφορά του για τη διαιτησία υποστήριξε ότι ήταν πέναλτι η φάση του 52ου: «Ό,τι και να γινόταν από τη στιγμή που πήρα την κάρτα στην αρχή του αγώνα, κάποια στιγμή θα έπαιρνα και την άλλη. Δεν έπρεπε να τη δώσει. Και ο Τίκας είναι φίλος μου… Έχουμε μεγαλώσει στην ίδια πόλη, βγαίνουμε για καφέ».

Διαβάστε τι είπε στον ΣΠΟΡ FM
Για το χθεσινό ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό 

Το είδε και χθες όλος ο κόσμος ότι ο Άρης ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Ο Άρης πρέπει να ανέβει, η θέση του είναι εκεί. Στη Football League υπάρχουν αρκετές ομάδες που βγάζουν κόμπλεξ απέναντί του και δεν μας αφήνουν να παίξουμε. Δεν έχει καμία σχέση η Σούπερ Λίγκα με τη Football League. Ένας καλός ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βγάλει το ταλέντο του στη FL. Τον Αρη δεν τον βοηθούν οι διαιτητές στη FL. Και όταν λέω δεν τον βοηθούν εννοώ ότι δεν τον βοηθούν να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Εγώ και όλοι στην ομάδα αυτό που θέλουμε είναι 50-50. 
-για την αποβολή του
Ό,τι και να γινόταν από την στιγμή που πήρα την κάρτα στην αρχή του αγώνα, κάποια στιγμή θα έπαιρνα και την άλλη. Δεν έπρεπε να τη δώσει. Και ο Τίκας είναι φίλος μου… Έχουμε μεγαλώσει στην ίδια πόλη, βγαίνουμε για καφέ. 
-για το πέναλτι που διαμαρτύρεται ο Άρης
«Φυσικά ήταν πέναλτι 100% και αποβολή. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη να πάρει σφυρίγματα για να κερδίσει. Αυτή είναι η γνώμη μου». 
-εάν ο Αρης έπρεπε να πάρει κάτι παραπάνω από το χθεσινό ματς
Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Ήμασταν πιο παθιασμένοι από τον Ολυμπιακό. Στο Καραϊσκάκη δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Θα είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς, θα το δείτε. 
-Για τον Νίκο Αναστόπουλο 
Ο Αναστόπουλος καταλαβαίνει τον ποδοσφαιριστή και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ξέρει και το Καραϊσκάκη και έχει πάρει αποτελέσματα εκεί και θεωρώ ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε