Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

Σάκκαρη: Έπεσε «ηρωϊκά» η Μαρία στο Miami Open (video)

Σάκκαρη: Έπεσε «ηρωϊκά» η Μαρία στο Miami Open (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε συγκλονιστική εμφάνιση και κόντρα στην Μπιάνκα Αντρεέσκου στο Miami Open, αλλά “λύγισε” στο τέλος, μετά από ένα απίστευτο παιχνίδι στα ημιτελικά, με 2-1 σετ [(7-6 (7), 3-6, 7-6(5)].

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχασε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ, αντέδρασε εκπληκτικά και “καθάρισε” εύκολα το δεύτερο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρότι σέρβιρε για να “κλείσει” το ματς στο τρίτο σετ.

Αποκλείστηκε έτσι στα ημιτελικά του τουρνουά, έχοντας κερδίσει το No2 του κόσμου, αλλά και πέντε θέσεις στην κατάταξη, για να επιστρέψει στο top20 του κόσμου.

Το παιχνίδι

Η Σάκκαρη βρέθηκε να χάνει με 4-1 στο πρώτο σετ, αλλά απάντησε με δικό της σερί και ισοφάρισε σε 5-5, ενώ η Αντρεέσκου χρειάστηκε να “σβήσει” σετ πόιντ στο δικό της σερβίς για να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ και εκεί να επικρατήσει με 9-7.

Η Καναδή τενίστρια ξεκίνησε με μπρέικ και το δεύτερο σετ, αλλά η Μαρία έκανε στη συνέχεια…. περίπατο και με δύο δικά της μπρέικ ισοφάρισε το ματς με 6-3 στο δεύτερο σετ.

Όλα κρίθηκαν έτσι στο τρίτο σετ, όπου έγινε μεγάλη “μάχη” από τις δύο αθλήτριες, με συνεχόμενα μπρέικ να φέρνουν το ματς στο 6-5 υπέρ της Σάκκαρη, αλλά την Αντρεέσκου να μένει με εντυπωσιακό τρόπο στο παιχνίδι, κάνοντας μπρέικ χωρίς να χάσει πόντο από τη Μαρία.

Στο τάι μπρέικ η Σπαρτιάτισσα βρέθηκε ξανά ένα πόντο μακριά από τη νίκη, αλλά η Καναδή “έσβησε” το σετ πόιντ στο σερβίς και στη συνέχεια “λύγισε” τη Σάκκαρη με 7-5, για να πανηγυρίσει τη νίκη και την πρόκρισή της στον τελικό.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις