Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σάκκαρη και Καραγκούνης… κάτω από την Ακρόπολη! Η τιάρα και η «επανάληψη» των αγώνων στην καραντίνα

Σάκκαρη και Καραγκούνης… κάτω από την Ακρόπολη! Η τιάρα και η «επανάληψη» των αγώνων στην καραντίνα

Ο Γιώργος Καραγκούνης έδωσε… ραντεβού κάτω από την Ακρόπολη, με την πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη, σε μία χαλαρή συζήτηση, με αφορμή τη συμπλήρωση 16 ετών από την επική κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική μας.

Η νέα εκπομπή της COSMOTE TV, «2004 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ» είναι αφιερωμένη στην κατάκτηση του Euro 2004 από την Ελλάδα. Στο πρώτο της επεισόδιο, ο Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε κάτω από την Ακρόπολη, έχοντας στο πλάι του την Μαρία Σάκκαρη.

Ο «τυπάρας» και το Νο 20 στην παγκόσμια κατάταξη στις γυναίκες αναφέρθηκαν στην επικοινωνία που έχουν (έχουν κουμπαριά, αφού του έχει βαφτίσει το πρώτο του παιδί), ενώ δεν έλειψαν και οι αποκαλύψεις.

Η Μαρία Σάκκαρη «θυμήθηκε» την περίφημη τιάρα που φόρεσε στο κεφάλι του ο Γιώργος Καραγκούνης αμέσως μετά τον τελικό του Euro 2004, με τον παλαίμαχο μέσο να αναφέρεται στη συγκεκριμένη ιστορία.

Παράλληλα, συζήτησαν για τον τρόπο που οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειάς τους διαχειρίζονται όλη αυτή την φήμη, ενώ ο Καραγκούνης ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού είδε ξανά τα ιστορικά ματς της εθνικής στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις