Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σάλος στην Premier League με βίντεο που δείχνει τον Ζούμα να κακοποιεί τη γάτα του

Σάλος στην Premier League με βίντεο που δείχνει τον Ζούμα να κακοποιεί τη γάτα του

Ένα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες κι ήρθε να ταράξει και πάλι τον χώρο της Premier League, με τον αμυντικό της Γουεστ Χαμ, Κερτ Ζούμα, να εμφανίζεται να κακοποιεί τη γάτα του. 

Ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός της Γουέστ Χαμ, Κερτ Ζούμα, βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινικές κυρώσεις, καθώς εμφανίζεται σε βίντεο (σ.σ. το έφερε στη δημοσιότητα η βρετανική SUN) να κακοποιεί την γάτα του. 

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τη γάτα του στο σπίτι του στο Λονδίνο, με τον αδερβό του, μάλιστα, να ακούγεται να γελάει.

Ο νέος νόμος στην Αγγλία προβλέπει ακόμη και φυλάκιση από έξι μήνες έως και πέντε χρόνια για την κακοποίηση των ζώων.

«Θέλω να απολογηθώ για τις πράξεις μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συμπεριφορά μου, για την οποία μετανιώνω. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κι από όσους αναστατώθηκαν με το βίντεο και να σας διαβεβαιώσω πως οι δύο γάτες μας είναι υγιείς και σε καλή κατάσταση. Όλη η οικογένειά μου τις αντιμετωπίζει με αγάπη και φροντίδα και το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν κάτι μεμονωμένο, που δεν θα ξανασυμβεί» δήλωσε ο Ζουμά, ενώ θέση πήρε και η Γουέστ Χαμ.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συμπεριφορά του Κερτ Ζουμά. Έχουμε μιλήσει μαζί του και θα αντιμετωπίσουμε το θέμα εσωτερικά, ενώ θέλουμε να κάνουμε σαφές πως με κανέναν τρόπο δεν ενθαρρύνουμε την κακομεταχείριση των ζώων», αναφέρει στην ανακοίνωση της η αγγλική ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις