Αθλητικά

Σαλπιγγίδης: Δεν έχουμε αποκλειστεί ακόμη

Ο αρχηγός της Εθνικής, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, τόνισε ότι θα πρέπει να αλλάξει άμεσα η αγωνιστική εικόνα της ομάδας για να μπορέσει να προκριθεί στην τελική φάση του Euro.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε στην Real News για το κακό ξεκίνημα της Εθνικής ομάδας…

“Η ευθύνη βαραίνει όλους μας και ειδικά τους παίκτες που εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα έχουμε δυσκολέψει το έργο μας, αν και δεν έχουμε μείνει εκτός διεκδίκησης του στόχου μας, που είναι φυσικά η πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Γαλλία. Η συνέχεια είναι δύσκολη και πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται να αλλάξουμε αγωνιστική συμπεριφορά για να κάνουμε ξανά υπερήφανους τους Έλληνες.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα