Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάντρο Τονάλι: Δέκα μήνες αποκλεισμός στον παίκτη της Nιούκαστλ για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού

Σάντρο Τονάλι: Δέκα μήνες αποκλεισμός στον παίκτη της Nιούκαστλ για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού
Reuters

Τέλος η σεζόν για τον Σάντρο Τονάλι, λόγω της εμπλοκής του στο πρόσφατο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού, που αποκαλύφθηκε στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Εκτός ποδοσφαίρου ως τον Αύγουστο του 2024 θα μείνει ο Σάντρο Τονάλι. Στον Ιταλό μέσο της Νιούκαστλ επιβλήθηκε ποινή δεκάμηνου αποκλεισμού λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού που έχει συνταράξει το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της FIGC Γκαμπριέλε Γκραβίνα ανακοίνωσε τη συμφωνία μεταξύ της ομοσπονδιακής εισαγγελίας και του Ιταλού διεθνή μέσου της Νιούκαστλ Σάντρο Τονάλι για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό. Τώρα η συμφωνία πρέπει να εγκριθεί από τη γενική εισαγγελία αθλητισμού στην CONI πριν περάσει στην UEFA για τη διεθνή επέκταση της διάταξης.

Ο Τονάλι θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εφόσον προκριθεί η Ιταλία.

«Πρέπει να επιλέξουμε αν θα σκεφτούμε μόνο την τιμωρία ή την αντιμετώπιση ορισμένων σημαντικών κοινωνικών πτυχών», είπε ο Γκραβίνα, ενώ στη συνέχεια, επέκρινε «τις άδικες επιθέσεις στο ποδόσφαιρο».

Ο Σάντρο Τοναλι θα ακολουθήσει για τους επόμενους οκτώ μήνες ένα πρόγραμμα ψυχολογικής θεραπείας ώστε να ξεπεράσει τον εθισμό του στον τζόγο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις