Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Σαρλερουά – ΠΑΟΚ 0-2: Νίκη με Ολιβέιρα

Σαρλερουά – ΠΑΟΚ 0-2: Νίκη με Ολιβέιρα

Την πρώτη του φιλική νίκη στην Ολλανδία πήρε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε της Σαρλερουά με 2-0. Σκόρερ ο Ολιβέιρα και ο Μουργκ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσιάστηκε βελτιωμένη, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Κόφι, βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

O Ρασβάν Λουτσέσκου παρέταξε τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-4-2. Στο τέρμα ήταν ο Πασχαλάκης.  Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά άρχισαν οι Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια, ενώ αντίστοιχα μπροστά τους ήταν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Εσίτι, Σβαμπ και Ουάρντα. Ο Καγκάβα κινήθηκε σε ελεύθερο ρόλο δίπλα στον Σφιντέρσκι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λουτσέσκου παρέταξε διαφορετική ενδεκάδα και συγκεκριμένα τους Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Τσιγγάρα, Νινούα, Βρακά, Μουργκ, Τζόλη και Ολιβέιρα.

Να σημειωθεί ότι στο 82′ ο Λάμπρου πέρασε στη θέση του Τζόλη, ο οποίος επιλέχθηκε να προφυλαχτεί , ύστερα από ένα χτύπημα στο γόνατό του.

Όσον αφορά τα γκολ, ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε το 1-0 στο 47′ στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα, έπειτα από ασίστ του Μουργκ, με τον δεύτερο να πετυχαίνει το 2-0 στο 89′ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής.

Δείτε το γκολ του Πορτογάλου:

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Εσίτι, Ουάρντα, Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Σβιντέρσκι

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Μουργκ, Τζόλης (83′ Τζόλης), Βρακάς, Ολιβέιρα

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις