Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Θα με σκοτώσουν στην Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου»

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Θα με σκοτώσουν στην Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους “διέλυσε” με την Μπαρτσελόνα τον Παναθηναϊκό για την 25η αγωνιστική της Euroleague, αλλά μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την αγάπη του για τους “πράσινους”.

Ο πρώην παίκτης του Τριφυλλιού και νυν προπονητής των Καταλανών, παραδέχθηκε ότι το “δέσιμό” του με τον Παναθηναϊκό είναι μεγαλύτερο από ό,τι με τους “μπλαουγκράνα”, αλλά και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τις οποίες κέρδισε επίσης τα πάντα.

Οι δηλώσεις του Γιασικεβίτσιους

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλαμε όλοι να παίξουμε καλά, κάτι που κάναμε και πήραμε τη νίκη. Ήμασταν σοβαροί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και οι παίκτες έδειξαν πως έχουν αυτοπεποίθηση, κάτι που με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο».

Για το αν η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί για το Final4: «Η δεύτερη χρονιά είναι πολύ καλύτερη πάντα με τον ίδιο προπονητή. Οι παίκτες βρίσκονται περισσότερο. Για μένα το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να παίξουμε όλοι μαζί και φυσικά το πως θα ταιριάξουμε. Δεν ξέρω να απαντήσω ακόμα αν θα πάμε στο Final Four, είναι πολύ νωρίς ακόμα».

Για τα 114α γενέθλια του Παναθηναϊκού: «Ξέρω ότι θα με “σκοτώσουν” στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου εκτός της Λιθουανίας και της Ζαλγκίρις. Ξέρετε πως έχω Ελληνίδα γυναίκα και είμαι πολύ δεμένος με την Ελλάδα και υπήρχε και θα υπάρχει πάντα μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις