Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σαρρωτική η Μπάγερ Λεβερκούζεν, συνεχίζει μαζί με την Μπάγερν στην κορυφη της Bundesliga

Σαρρωτική η Μπάγερ Λεβερκούζεν, συνεχίζει μαζί με την Μπάγερν στην κορυφη της Bundesliga

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες στη Bundesliga. Οι «ασπιρίνες» νίκησαν εντός έδρας με 4-1 την Χάιντενχαϊμ και διατήρησε την «συγκατοίκηση» με την Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή της Bundesliga.

Η Μπάγερν Λεβερκούζεν επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες στη Bundesliga. Οι «ασπιρίνες» νίκησαν εντός έδρας με 4-1 την Χάιντενχαϊμ και διατήρησε την «συγκατοίκηση» με την Μπάγερν Μονάχου στηνβ κορυφή της Bundesliga.

Καταιγιστική η Μπάγερ Λεβερκούζεν στην επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα στη Bundesliga. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο είχε… κέφια και διέλυσε την Χάιντενχαϊμ με 4-1.

Ο Μπονιφάς άνοιξε το σκορ στο 9’ για τις ασπιρίνες, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ντινκτσί στην πρώτη τους τελική στο ματς (58’). Οι γηπεοδύχι πάτησαν… γκάζι και εξασφάλισαν την 4η τους νίκη σε 5 αγωνιστικές.

Με τρία ακόμα γκολ από Χόφμαν (63’), Μπονιφάς (74’)και Αντλί (82’) ο δείκτης του σκορ σταμάτησε στο 4-1, σε μία ακόμα επίδειξη επιθετικού ποδοσφαίρου. Με τη νίκη αυτή, η Μπάγερ Λεβερκούζεν κρατήηκε στην πρώτη θέση και στο… πλάι της Μπάγερν Μονάχου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις