Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Σάσα Βεζένκοφ: «Δεν περίμενα ο Κώστας Σλούκας να πάει στον Παναθηναϊκό – Δεν είναι σωστό να φτάνουμε σε ακρότητες»

Σάσα Βεζένκοφ: «Δεν περίμενα ο Κώστας Σλούκας να πάει στον Παναθηναϊκό – Δεν είναι σωστό να φτάνουμε σε ακρότητες»

Ο Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με προορισμό το ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κίνγκς, θέλησε να μιλήσει για τον πρώην συμπαίκτη του στους «ερυθρόλευκους» Κώστα Σλούκα και την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Βεζένκοφ τόνισε σε συνέντευξη που έδωσε στο Eurohoops πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Σλούκας κατάφεραν να ανεβάσουν επίπεδο τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο ότι και να γίνει έχει γραφτεί στην ιστορία και δεν αλλάζει.

Μάλιστα ο πάουερ φόργουορντ ανέφερε πως είναι καλός φίλος με τον Σλούκα και δεν περίμενε ότι ο διεθνής Έλληνας αθλητής θα έπαιρνε αυτή την απόφαση για την καριέρα του, ωστόσο ο νυν παίκτης των Κίνγκς θέλησε να προτρέψει τον κόσμο να μην φτάνει σε ακρότητες, καθώς δεν είναι καλό τέτοιου είδους συμπεριφορές.]

Αναλυτικά τα λόγια του Βεζένκοφ

«Να πω ότι το περίμενα, θα πω ψέματα. Ο Κώστας (σ.σ.: Σλούκας) είναι φίλος μου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Έχουμε περάσει πολλές δυνατές στιγμές μαζί, έχουμε παίξει μαζί, όπως και με άλλους παίκτες που ξεκινήσαμε στην ουσία, ο Κώστας ήρθε λίγο μετά, αλλά όλη η άνοδος (του Ολυμπιακού) ξεκίνησε με εμάς μαζί.

Δεν μπορούν να σβηστούν αυτές οι αναμνήσεις. Όπως με όλα τα παιδιά. Αυτά μένουν στο μυαλό μου.

Ο καθένας παίρνει αποφάσεις με τα θέλω, πως κρίνει τη ζωή του, για την οικογένειά του. Είναι λεπτή η θέση, όταν πηγαίνεις από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό και τον από Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό γίνεται όπως και αλλού, στην Ελλάδα είναι ένα… τσικ παραπάνω. Υπάρχει ελευθερία για τον κάθε άνθρωπο, να επιλέξει το περιβάλλον του, να επιλέξει το που θέλει να συνεχίσει. Ο καθένας κρίνει και ξέρει τι θέλει να κάνει, δεν μπορώ ούτε στο 1% να πω το οτιδήποτε.

Το μόνο που λέω είναι να μη φτάνουμε ακρότητες. Τα άκρα είναι πάντα λίγο άσχημα. Ο κάθε άνθρωπος απολαμβάνει αυτό που θέλει να κάνει, κρίνεται στο τέλος αν είναι επιτυχημένος, βάσει αν θα κερδίσει, αν θα πάρει ένα τίτλο, αν θα πάει καλά. Υγεία εύχομαι σε όλους τους παίκτες και τις ομάδες. Πάντα στο μπάσκετ στο 99.9% κερδίζει ο καλύτερος, οπότε και αυτή τη φορά θα κερδίσει ο καλύτερος.

Ήταν μία απόφαση που δεν θα πω ότι με παραξένεψε, με ξάφνιασε, από εκεί και πέρα ο καθένας τραβάει το δρόμο του, δουλεύει για την οικογένειά του, τα πιστεύω του»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις