Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Σάσα Βεζένκοφ: «Πρέπει να δουλέψει σκληρά και στις δύο πλευρές του γηπέδου» αναφέρει ο Μάικ Μπράουν των Σακραμέντο Κινγκς

Σάσα Βεζένκοφ: «Πρέπει να δουλέψει σκληρά και στις δύο πλευρές του γηπέδου» αναφέρει ο Μάικ Μπράουν των Σακραμέντο Κινγκς
youtube_grab

Ο Σάσα Βεζένκοφ δηλώνει απογοητευμένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στο ΝΒΑ, καλείται να αποφασίσει μέχρι το τέλος της σεζόν, αν θα συνεχίσει να κυνηγάει το συγκεκριμένο… όνειρο, την ώρα που οι Σακραμέντο Κινγκς ξεκαθαρίζουν τις απαιτήσεις που έχουν από τον πρώην ηγέτη του Ολυμπιακού.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στη “Mundo Deportivo” και -μεταξύ άλλων- εξέφρασε παράπονα για την αντιμετώπιση που έχει στο ΝΒΑ, βγάζοντας δυσαρέσκεια. Ο Βούλγαρος δεν έχει καταφέρει να πείσει τους Σακραμέντο Κινγκς, πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο ρόστερ τους και άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοικτό, ενόψει της νέας μπασκετικής σεζόν.

Ο πρώην ηγέτης του Ολυμπιακού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κινγκς (τα δύο πρώτα χρόνια είναι πλήρως εγγυημένα), αλλά δυσκολεύεται ακόμα και να μπει στο ροτέισον του προπονητή του, Μάικ Μπράουν. Μέχρι στιγμής, ο Βεζένκοφ μετράει 5,6 πόντους και 2,5 ριμπάουντ στις εμφανίσεις του στο ΝΒΑ, ενώ προέρχεται και από τραυματισμό που τον κράτησε στα “πιτς” κάτι παραπάνω από ένα μήνα.

Πλέον, ο Βεζένκοφ βλέπει τον Κιόν Έλις (κι αυτός σε rookie σεζόν) να παίρνει διαρκώς ευκαιρίες. Επ’ αυτού ρωτήθηκε μάλιστα ο Μάικ Μπράουν από τη “Mundo Deportivo”, για να δώσει μια απάντηση που δείχνει τον δρόμο στον Σάσα Βεζένκοβ.

Ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς περιμένει… δουλειά και περισσότερη δουλειά από τον Βούλγαρο διεθνή.

Για την ακρίβεια, ανέφερε στη Mundo Deportivo πως “…παίζουμε πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Δεν πρόκειται να βγάλω έναν παίκτη για να βάλω έναν άλλο. Θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και στις δύο πλευρές του γηπέδου κι όταν του δοθεί η ευκαιρία να την εκμεταλλευτεί, όπως έκανε ο Κίον Έλις. Κάθε φορά που τον χρησιμοποιούσαμε, δούλευε σκληρά και τώρα είναι βασικός”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις