Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σε καλό κλίμα οι συζητήσεις με τους παίκτες για τις μειώσεις στον Άρη

Σε καλό κλίμα οι συζητήσεις με τους παίκτες για τις μειώσεις στον Άρη
ΦΩΤΟ intime

Η πρώτη φάση των συζητήσεων για μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών ολοκληρώθηκε στον Άρη, με τους παίκτες είναι θετικοί σε όσα άκουσαν, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να “απαλείψουν” τις περικοπές, αν κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας.

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης (2/6) η πρώτη, διερευνητική συζήτηση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο, και το διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγγελο Χαριστέα. Θέμα της συζήτησης, η μείωση στα συμβόλαια των παικτών λόγω της οικονομικής ζημίας που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και σε καλό κλίμα, με τους παίκτες να εμφανίζονται διαλλακτικοί στο «ψαλίδι», σε λογικά πάντα πλαίσια. Από αύριο, ο Τουμαζάτος θα ξεκινήσει συζητήσεις με κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, μιας και κάθε συμβόλαιο δεν είναι ίδιο με το άλλο. Πρόθεση της διοίκησης του Άρη είναι να μην πειράξει τα “χαμηλά” συμβόλαια (σ.σ. κάτω των 70.000 ευρώ), ενώ θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές η δυνατότητα να “εκμηδενίσουν” τη μείωση. Αυτό θα συμβεί αν η ομάδα πετύχει το μεγάλο στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις