Site icon NewsIT

Σε…οριακό σημείο η ΑΕΚ – Ενώπιον του ανακριτή ο Δημητρέλος!

22.03.2013 | 10:10
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος αναγκάστηκε να παρουσιαστεί στις Αρχές και την Παρασκευή θα βρεθεί προ του ανακριτή. Οι πάντες στην ΑΕΚ περιμένουν την κίνηση του Δημήτρη Βιντιάδη για την απόκτηση της ΠΑΕ αφού τα πράγματα βρίσκονται πλέον σε οριακό σημείο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης παραδόθηκε μόνος του στις αρχές για τα χρέη της ομάδας προς το Δημόσιο, που ανέρχονται συνολικά στα 170 εκατ. ευρώ προ άρθρου 44, όμως η διοίκηση της ΑΕΚ τονίζει πως στην πραγματικότητα είναι 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και την Παρασκευή θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί και πιθανότατα θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Η υπόθεση αυτή μαρτυρά το οριακό σημείο στο οποίο βρίσκεται η Ένωση, αφού υπάρχει δόση για το άρθρο 44 που μένει απλήρωτη από το Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει πως είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο το χρέος της ΠΑΕ να φτάσει στα πρωτογενή του επίπεδα!

Ανάλογο κίνδυνο σύλληψης διατρέχουν και οι υπόλοιποι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι της ΠΑΕ από το 2004, αν και μέχρι χθες δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος τους. Πάντως, η πλευρά του Ντέμη Νικολΐδη θέλησε να μάθει αν ισχύει ένταλμα σε βάρος του, ωστόσο αποδείχθηκε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Βιντιάδης ολοκλήρωσε τις επαφές του με τους συνεργάτες του και φέρεται να είχε ήδη μία πρώτη επικοινωνία με τον Πέτρο Παππά, τον Μπρουσιάνο και τους οργανωμένους της ομάδας. Πάντως, στη σημερινή γενική συνέλευση, που θα γίνει υπό τον Μπρουσιάνο, δύσκολα θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα…

Δημητρέλος: Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα

Στο πλευρό του Δημητρέλου η ΠΑΕ ΑΕΚ

Σοκ στην ΑΕΚ! Ο Δημητρέλος παραδόθηκε για χρέη της ομάδας

Δημητρέλος: Θα εισηγηθώ τη διακοπή συμβολαίου του Κατίδη
 
“Η ενέργεια του προσβάλει την ΑΕΚ!”
 
Ψάχνουν για χρήματα στην ΑΕΚ – Αδειάζει η…κλεψύδρα για Βιντιάδη
 
ΠΑΕ ΑΕΚ: Παύει να ισχύει η συμφωνία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version