Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΣΕΓΑΣ: Ολοκληρώνεται η επιτυχημένη θητεία του προέδρου Παναγόπουλου

ΣΕΓΑΣ: Ολοκληρώνεται η επιτυχημένη θητεία του προέδρου Παναγόπουλου
ΦΩΤΟ intime

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε κι επίσημα τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στις 20 Μαρτίου, οι οποίες και θα σηματοδοτήσουν το τέλος της εξαιρετικής προεδρίας του Κώστα Παναγόπουλου.

Ο σπουδαίος παράγοντας αποφάσισε να μην ασκήσει το δικαίωμά του για μία τρίτη θητεία στον προεδρικό θώκο του ΣΕΓΑΣ, καθώς είχε από την αρχή τονίσει ότι θα απέλθει μετά από τις δύο πρώτες θητείες του.

Ο Παναγόπουλος ανέλαβε τον Σύνδεσμο σε μία πολύ δύσκολη περίοδο τον Οκτώβριο του 2012, με την μεγάλη οικονομική κρίση να έχει “χτυπήσει” την Ελλάδα, αλλά και τον αθλητισμό, φέρνοντας δραματικές μειώσεις στη χρηματοδότηση και του ΣΕΓΑΣ.

Με τον ίδιο όμως, να είναι φανατικός φίλος του στίβου από τα παιδικά του χρόνια, “πάλεψε” για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα και κατά την προεδρία του “απογειώθηκε” ο Μαραθώνιος της Αθήνας, ως ένα σπουδαίο παγκόσμιο γεγονός. 

Παράλληλα, στήριξε τους Έλληνες αθλητές και προπονητές, με πριμοδοτήσεις, υποτροφίες, προετοιμασίες στο εξωτερικό κ.α., γεγονός που οδήγησε το 2016 και στην επανεκλογή του στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ με πάνω από 90% των ψήφων στις εκλογές.

Ο απολογισμός του ΣΕΓΑΣ στην “εποχή” Παναγόπουλου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις