Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

ΣΕΓΑΣ προς Γιάννη Βρούτση: «Οι εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά βρίσκονται εδώ και τρεις εβδομάδες στο σκοτάδι»

ΣΕΓΑΣ προς Γιάννη Βρούτση: «Οι εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά βρίσκονται εδώ και τρεις εβδομάδες στο σκοτάδι»
Eurokinissi

Ο ΣΕΓΑΣ ενημερώνει τον Γιάννη Βρούτση για την κατάσταση… συσκότισης που επικρατεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Με ανακοίνωσή του, ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε πως οι εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρίσκονται στο σκοτάδι εδώ και τρεις εβδομάδες και πως σήμερα, Τρίτη (14/11) ενημέρωσε εγγράφως τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την κατάσταση που επικρατεί στο Αθλητικό Κέντρο των Νοτίων προαστίων και τους κινδύνους που εγκυμονούν.

«Ο κ. Βρούτσης από την αρχή της θητείας του έχει σκύψει πάνω από τα προβλήματα που υπάρχουν κι έχει σταθεί δίπλα στην προσπάθεια της ομοσπονδίας και των αθλητών της, κάτι που αναμένεται να κάνει πάλι,» αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ στη σχετική ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Τα εμπόδια στην προπόνηση αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδας και των σωματείων, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά είναι πολλά και όπως αποδεικνύεται ανυπέρβλητα.

Η εγκατάσταση εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο σκοτάδι, λόγω κλοπής του κεντρικού καλωδίου ρεύματος και παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της διοίκησης του Αγίου Κοσμά για άμεση αποκατάσταση, το θέμα παραμένει άλυτο από τις 31/10. Η Ομοσπονδία απέστειλε στις 8/11 επιστολή στη διοίκηση του ΕΑΚΝ, για να επισημάνει την επιτακτική ανάγκη της αποκατάστασης της βλάβης, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απάντηση.

Ως εκ τούτου, ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε σήμερα – και – εγγράφως τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την κατάσταση που επικρατεί στο Αθλητικό Κέντρο των Νοτίων προαστίων και τους κινδύνους που εγκυμονούν.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη να γίνουν όσα απαιτούνται, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η προετοιμασία αθλητών και αθλητριών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο κ. Βρούτσης από την αρχή της θητείας του έχει σκύψει πάνω από τα προβλήματα που υπάρχουν κι έχει σταθεί δίπλα στην προσπάθεια της ομοσπονδίας και των αθλητών της, κάτι που αναμένεται να κάνει πάλι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις