Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Σέιν Λάρκιν: Πρόβλημα και φόβοι για χειρουργείο στην ηγέτη της Αναντολού Εφές

Σέιν Λάρκιν: Πρόβλημα και φόβοι για χειρουργείο στην ηγέτη της Αναντολού Εφές
Eurokinissi

Όπως ανέφερε ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Ερντέμ Τζαν, ο Σέιν Λάρκιν αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που ίσως τον “αναγκάσει” να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Νοσοκομείο” θυμίζει αυτή την περίοδο η Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκι, Ελάιζα Μπράιαντ και Τάιμπορ Πλάις αντιμετωπίζουν σοβαρούς τραυματισμούς, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ερντέμ Τσαν.

«Προερχόμαστε από ένα πολύ κουραστικό πρόγραμμα. Παίξαμε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Έχουμε χάσει 3 παίκτες λόγω τραυματισμών. Λάρκιν, Μπράιαντ και Πλάις έχουν σοβαρούς τραυματισμούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε θετικά στην Euroleague αλλά και στο εγχώριο πρωτάθλημα θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό χωρίς να σκεφτόμαστε τα προβλήματα» είπε ο τεχνικός των Τούρκων.

Ο Πλάος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μονακί, ο Μπράιαντ έχει χρόνιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία παιχνίδια της Euroleague.

Δημοσιογράφος του Stop Press Medya ανέφερε πως το πρόβλημα του Λάρκιν εντοπίζεται στο δάχτυλο και δεν αποκλείεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να το αντιμετωπίσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις