Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

“Σειρήνες” από Βέλγιο για Δώνη

“Σειρήνες” από Βέλγιο για Δώνη
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιώργος Δώνης θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος των πλέι οφ της Superleague και βρίσκεται ήδη ψηλά στη λίστα ομάδων από το Βέλγιο.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα αρχίσει να ψάχνει ο Γιώργος Δώνης αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ της Superleague καθώς θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Ήδη όμως ο Έλληνας τεχνικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, καθώς αποτελεί βασικό στόχο της βελγικής Σερκλ Μπριζ, η οποία έχει περάσει στα χέρια του Ρώσου μεγιστάνα, Ντιμίτρι Ριμπολόβλιεφ, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να επενδύσει αρκετά χρήματα ώστε να την βγάλει από την μετριότητα.

Η δεύτερη ομάδα που εξετάζει την περίπτωση Δώνη είναι η Σταντάρ Λιέγης. Μία παραδοσιακή δύναμη του Βελγίου, η οποία έχει ξεχωρίσει τον Έλληνα τεχνικός, μαζί με τους Λάζλο Μπόλονι, Κριστιάν Πανούτσι και τον επίσης γνώριμο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Δώνης φυσικά δεν έχει αποφασίσει ακόμα πως θα κινηθεί αφού προέχει ο Παναθηναϊκός και τα πλέι οφ, αλλά σίγουρα θα έχει επιλογές στα χέρια του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις