Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΣΕΙΣΜΟΣ: Πότε θα γίνει το ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο ισχυρός σεισμός 5,2 ρίχτερ στην Ήπειρο επηρέασε και τη Superleague. Ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το απόγευμα (18:15) της Κυριακής αναβλήθηκε.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, μάλιστα, η ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού. Με ανακοίνωσή της η Super League ενημέρωσε πως θα ορίσει εκ νέου τη διεξαγωγή του μετά την αποκλιμάκωση της σεισμικής ακολουθίας.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι ο αναβληθείς αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός» θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή, βάσει ΚΑΠ, μετά την αποκλιμάκωση της σεισμικής ακολουθίας, δεδομένου ότι πρωταρχικό μέλημα της Super League είναι η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων.

Ο συγκεκριμένος αγώνας οδηγήθηκε σε αναβολή λόγω της ανησυχίας για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, των φιλάθλων και όλων των εμπλεκομένων, κάτι που αποτελεί πρώτο και βασικό μέλημα της διοργανώτριας Αρχής.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την αναβολή του αγώνα: «Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν οι φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή. Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της κ. Γεωργίου Στράτου».

Την αναβολή της αναμέτρησης είχε επισημοποιήσει και η Super League: «Σε συνέχεια απόφασης του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, ο αγώνας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ αναβάλλεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε